perjantai 13. syyskuuta 2024

Neitsyt22°

 Päivän Saabinen symboli#172 on Kuninkaallinen vaakuna:

Vaakuna

Tämä symboli kertoo vahvasta yhteydestä perintöön ja perhelinjoihin. Tämä voi herättää ylpeyden ja kunnian tunteita, kun ihminen hyväksyy sen, että jalouden tunne on hänen syntymäoikeutensa. Vaikka verilinjassasi ei olisikaan varsinaista jaloutta, luonteesi ja asemasi voi tuntea jaloutta. On asioita, joita kannattaa puolustaa ja edustaa riippumatta siitä, mistä olet kotoisin ja keitä esivanhempasi ja perheesi ovat. Uskominen itseesi ja kykyihisi antaa sinulle voimaa ja vakautta, ja ihmiset uskovat kauneutesi, lahjakkuutesi tai arvoosi taustastasi tai lähtöpaikastasi riippumatta. Pitkä sukupolvien ketju seisoo takana. Aatelistoa. "Vaakunoita". Siniverisyyttä.  Etuoikeuksia ja arvovaltaa. Komeutta.  Kielteisenä -  omien sukujuurien väärää korostamista. Perinnöllisiä ongelmia.  Elitismiä. Keikarointia. Luulee olevansa kaikkien yläpuolella. Kohtelee muita ihmisiä kuin alalaisia. (Linda Hill)

Neitsyt21° - 22°Rakastava, humanistinen, huomaavainen. Rakastaa luonnollista elämää ja luonnon yksinkertaista viisautta. Hyvä muisti. Menestynyt liiketoiminnassa ja kaikkien suosiossa. (SAG-4-TAU, CAN-11-SAG) (David Cochrane) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset