torstai 12. syyskuuta 2024

Neitsyt21°

Päivän Saabinen symboli#171 on Tyttöjen koripallojoukkue:

Tyttöjen koripallojoukkue

Linda Hillin mukaan tämä symboli kuvaa työskentelyä yhteisten pyrkimysten saavuttamiseksi yhdessä toisten kanssa tiiminä tai joukkueena. Saatat harrastaa asioita myös itsekseen, mutta sinulla on silti vuorovaikutusta muiden kanssa, jotka muokkaavat sitä, miten teet asioita ja miten suoriudut. On tehtävä yhteistyötä ja pelattava pelin sääntöjen mukaan saavuttaaksesi tavoitteesi. Ystävät ja samankaltaiset kiinnostuksen kohteet voivat liittyä kanssasi saavuttaakseen molemminpuolisesti toivotun lopputuloksen. Syöttävätkö ihmiset palloa  toisille vai pitävätkö sen itsellään? Jos näin on, se ei takaa "voittoa" sinulle tai joukkueellesi. Miten erotuomari kutsuisi sitä? Kaikki saavat pallon ja pelaavat peliä. Voittaminen ja häviäminen. Valmennusta ja harjoittelua. Yhteistyö on saamista ja antamista. Kielteisenä - ei pelaa sääntöjen mukaan tai tee yhteistyötä muiden kanssa. Keskinäistä kilpailua. 

Neitsyt20° - 21°Terävä äly, tarttuu ideoihin nopeasti. Kommunikoi hyvin muiden kanssa. Menestyy ammatillisissa tehtävissä. (SAG-4-TAU, GEM-10-SCO) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset