tiistai 10. syyskuuta 2024

Neitsyt20°

Päivän Saabinen symboli#170 on Autokaravaani:

Autokaravaani

Hyvin usein näemme kesälomakaudella teillä monenlaisia asuntovaunuja – tilapäisiä asuntoautoja seikkailijoille, jotka lähtevät rohkeasti kohtaamaan maailmaa. Nykyaikaiselle elämälle on tyypillistä se monimuotoisuus ja moninaisuus, jotka olemme suunnitelleet tutkiaksemme ja nauttiaksemme luonnon kauneuden ja yltäkylläisyyden sekä sivilisaation kekseliäisyydestä. Meitä kaikkia on kannustettu laajentamaan odotuksiamme ja saamaan enemmän ja parempia palkintoja tekemästämme työstä ja kehittämistämme taidoista. Sivistyneessä maailmassa kokemus itsessään on jatkuvasti liikkeellä – kiertyy ulospäin omaksuakseen niin suuren osan maailmasta kuin voi kuvitella. Nykyihminen hyödyntää täysin rohkaisua ja mahdollisuutta edistää omaa ulottuvuuttaan ja nauttii ennennäkemättömistä mahdollisuuksista. Meillä on poikkeuksellinen kapasiteetti tähän laajentumiseen, joka näyttää loputtomalta, ja jokainen uusi saavutus muodostaa perustan uusille keksinnöille. Huolimatta pysyvän levottomuuden ja välinpitämättömyyden luontaisesta vaarasta, tämä laaja, itsensä palkitseva tuhlaus tuo ovellemme koko kosmoksen. Kaikista suurista virheistään ja turmeltuneista sivuvaikutuksistaan ​​huolimatta vaurauden ja kulutuksen aikakausi on räjähdysmäisesti kehittänyt tietoamme aineellisen maailman suuresta monimuotoisuudesta ja runsaudesta. (James Burgess)

Neitsyt19° - 20°Rehellinen ja käytännöllinen. Rakastaa luontoa. Menestynyt liiketoiminnassa. Kiinnostaa taloustiede ja ihmisten tapa jakaa luonnonvaroja ja vaurautta. (SCO-3-ARI, TAU-9-LIB) (David Cochrane) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset