maanantai 9. syyskuuta 2024

Neitsyt19°

Päivän Saabinen symboli#169 on Uintikilpailu:


Uintikilpailu

Linda Hillin mukaan tämä symboli viittaa kilpailuun, voittamiseen ja parhaansa tekemiseen. Olipa kyse sitten ahkerasta työstä palkintojen ja voiton saavuttamiseksi suuremman yhteisön (koulu, seura, maa)hyväksi  tai kilpailun voittaminen omien henkilökohtaisten päämäärien puolesta, tämä symboli osoittaa, että jos harjoittelet ja pyrit tavoitteeseen, sinulla on hyvät mahdollisuudet voittaa tai ainakin olla mukana kilpailussa. Saatat kilpailla emotionaalisista ongelmista tai käydä läpi asioita, jotka liittyvät ihmissuhteisiin, voittamiseen tai huipulle pääsemiseen. Harjoittelemalla ja fyysisen energian ja tunteiden hallitulla käytöllä voidaan saavuttaa menestystä. Mitalit. Uinti, urheilu, kilpailu. Kielteisenä  - antaa kilpailunhalun hallita tunteiden herkkyyttä. Haluaa aina voittaa, kaikki on kilpailua. Vilkuilla sivuilleen, miten muut pärjäävät.

Neitsyt♍18° - 19°: Energinen, spontaani. Erittäin antelias, haluaa ottaa osaa toisten touhuihin. Kiinnostusta taloustieteisiin ja ihmisten tapoihin jakaa luonnonvaroja ja vaurautta. (SCO-3-ARI, ARI-8-VIR) (David Cochrane)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset