sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Neitsyt18°

Päivän Saabinen symboli#168 on Ennustuspöytä:


Tarot-pöytä

Alkuperäisessä symbolissa on kuvattu Ouija-lauta, joka on ensin lanseerattu Yhdysvalloissa. Sitä käytetään ennustamisessa ja spiritismissä. Ouija-laudalle on painettu aakkosten kirjaimet ja numerot sekä sanat kyllä, ei ja näkemiin. Käyttäjät asettavat sormenpäänsä osoittimelle, joka liukuessaan näennäisen itsestään laudan yli muodostaa sanoja ja muita viestejä. Spiritismissä ajatellaan, että viestit tulevat henkimaailmasta. Jotkut ajattelevat, että lauta paljastaa viestejä käyttäjän alitajunnasta.

Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli kertoo kyvystä ottaa yhteyttä tiedostamattoman psyyken syvimpiin sopukoihin ja herkkyyttä psyykkisille vihjeille ja enteille. Ouija-lautaa on tässä pidettävä laitteena, joka on samanlainen kuin monet muinaiset ennustamiseen ja profetioihin käytetyt välineet. Sellainen käyttö stimuloi tiettyjä tietoisuuden kynnystiloja, ja se, mitä kokemus tuottaa, voi vaihdella suuresti laadultaan ja alkuperältään. 

Neitsyt 17° - 17 1/2°: Toisten vaikutteille altis. Intuitiivinen, runollinen, henkinen, uhrautuva. Suoran rehellisyyden, ajatuksen selkeyden ja tahdonvoiman puutetta. (LIB-2-PIS, PIS-7-LEO) 

Neitsyt17 1/2° - 18°Antelias ja avulias muille. Itsensä uhraava. Mielikuvituksellinen ja intuitiivinen. Joskus voi joutua valtataisteluihin muiden kanssa. (SCO-3-ARI, PIS-7-LEO) (David Cochrane)

                                   Ouija-lauta Wikipedia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt26°

Päivän Saabinen symboli#176 on Suitsutusastiaa pitelevä poika : Poika ja suitsutusastia James Burgessin mukaan korkein hurmio löytyy henkisy...

Suositut postaukset