lauantai 7. syyskuuta 2024

Neitsyt17°

 Päivän Saabinen symboli#167 on Tulivuorenpurkaus:


Tulivuoren purkaus

Linda Hillin mukaan tämä symboli viittaa tilanteisiin, asenteisiin tai tunteisiin, jotka hitaasti keräävät  painetta, kehittyvät ja yhtäkkiä räjähtävät. Se kuvaa tunteenpurkausta. Anna kaiken tulla, pidättely voi aiheuttaa valtavaa painetta ja  lopulta kaikki kuitenkin purkautuu ulos. Tämä voi tulla ulos ehkä vihan tai intohimon muodossa, mutta on myöskin mahdollista, että se tulee ulos luovuutena, oivalluksina ja uusina ideoina. Tarkkaile, liittyykö tunteiden voima todella tämänhetkiseen tilanteeseen. Tunteenpurkauksia. Ajatuksia tai ideoita pulppuaa. Viha, joka tarvitsee ilmaisuväylän. Tulivuoret. Maanjäristykset. Kielteisenä energian liiallista tukahduttamista. Räjähtäviä tunteita. Raivokohtauksia. Ylireagointia.  Järkyttäviä uutisia. 

Neitsyt♍16°-17°Humanistinen, ihmisystävällinen, edistyksellinen. Omaperäinen ja vilkas mielikuvitus. Jalomielinen ja antelias. (LIB-2-PIS, AQU-6-CAN) (David Cochrane) 

Cohranen astemerkkitulkinnassa ei tämän symbolin osalta näy tunteiden voima vaikka kyseessä onkin Kalojen ja Ravun harmoniat!?  Silti ajankohtainen symboli - onhan viime aikoina ollut useitakin tulivuorenpurkauksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt25°

  Päivän Saabinen symboli#175 on Puolitangossa oleva lippu : Lippu puolitangossa James Burgessin mukaan jokainen yksilö, joka palveluksessaa...

Suositut postaukset