keskiviikko 4. syyskuuta 2024

Neitsyt15°

Päivän Saabinen symboli#165 on Hieno pitsiliina:


Virkattu pitsiliina

Tämä symboli kertoo tunteista ja tunteiden herkkyydestä ja valmiudesta näyttää tunteitaan. Usein "koristeellinen pitsiliina" näyttää jonkun, jolla on ongelmia tunteiden, irti päästämisen tai itkemisen kanssa. Se voi kuitenkin näyttää ihmisen, joka on aina paikalla, valmiina muita ihmisiä varten, jotka tarvitsevat olkapäätä itkeäkseen tai jonkun kuuntelemaan huolia. Joskus menneisyytemme pienimmät asiat, kuten "hieno pitsinen nenäliina", voivat tuoda meille turvallisuuden ja ilon tunteen. Se huolenpito ja rakkaus, joka liinan valmistamiseen on pantu tuo mieleen turvallisuuden ja rakastetuksi tulemisen. Tunteiden herkkyyttä. Yksityiskohtien huomioimista. Yliherkkyyttä. Kielteisenä - keinotekoista nyyhkytystä. Väärää myötätuntoa muita kohtaan. Menneisyyttä, joka pitäisi unohtaa. Kaiken pitäisi olla täydellistä. Krokotiilin kyyneleitä. (Linda Hill)

Neitsyt♍14° - 15°:Tasapainoinen ja miellyttävä asenne. Vetää puoleensa monia etuja elämässä. Rakastaa kotia ja perhettä. Menestystä liiketoiminnassa. (VIR-1-AQU, SAG-4-TAU) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt27°

  Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia kutsuilla : Ladyt teekupposella Tämä symboli kertoo ajan viettämisestä muiden kanss...

Suositut postaukset