maanantai 19. elokuuta 2024

Leijona28°

 Päivän Saabinen symboli#148 on Monta pikkulintua suuren puun oksalla:


Lintuja puun oksilla

Linda Hillin mukaan tämä symboli kuvaa monia ihmisiä ja ääniä sekä kokoontumisia saman mielisten kanssa. Mahdollisuuksia tai tapoja näyttää olevan niin paljon. Vaikka yleinen tilanne on turvallinen ja vakaa, on vielä joitain ongelmia ratkaistavana. Ehkä sinun on pakko olla ihmisten kanssa, jotka eivät jaa samaa ajattelutapaa tai tavoitteita? Saatat olla alttiina monille mielessäsi tapahtuville keskusteluille tai liian monille ajatuksille tai ihmisille, heidän äänilleen tai tarpeilleen. Yritä rentoutua ja saada perspektiiviä; kaikki näkemäsi tai kuulemasi ei ole ajattelun tai tavoittelemisen arvoista. Kokoontumisia ihmisten kanssa. Ideoiden jakamista. Kielteisenä liikaa neuvoja tai tietoa. Liian paljon melua. On vaikea kuulla olennaista totuutta. Energiat hajoavat.

Leijona♌27° - 27 1/2°: Soveltuvuutta psykologian opiskeluun. Vahva vastuuntunto perhettä ja maata kohtaan. Syvästi myötätuntoinen henkilö, joka voi kertoa tunteistaan ​​kirjoittamalla tai puhumalla. (AQU-7- GEM, CAN-12-SCO)

Leijona♌27 1/2° - 28°: Vahva vastuuntunto perhettä ja maata kohtaan. Myötätuntoinen. Suhteellisen välinpitämätön maallisesta menestyksestä, kunnianhimoista ja vastaavista. (PIS-8-CAN, CAN-12-SCO) (David Cochrane)

Vanhat blogit löytyvät myös hakusanoilla ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset