sunnuntai 18. elokuuta 2024

Leijona27°

 Päivän Saabinen symboli#147 on Aamun sarastus:


Aamun sarastus

Tämä symboli tarkoittaa asteittaista tunnetta, että pimeys katoaa ja uusi päivä on horisontissa; saatat tuntea, että sinulla on mahdollisuus uuteen alkuun. Olet joutunut uhraamaan asioita matkan varrella ja tunnet tyhjyyttä, mutta näet päivänvalon ja siirryt taas eteenpäin. Tämä symboli kertoo myös siirtymäajoista, jolloin pimeässä toimimisesta päästään irti ja siirrytään uuteen päivään uusien suunnitelmien ja tuoreiden ratkaisujen kanssa. Uusia ideoita, mahdollisuuksia, näkökulmia ja oivalluksia syntyy. Mahdollisuuksien asteittainen toteutuminen. Uudet syklit alkamassa. Menneisyyden jättäminen taakseen. Aamunkoiton meditaatioita. Jooga. Elämään luottaminen. Kielteisenä - pelko ja epäluottamus uusia kokemuksia ja tilanteita kohtaan. Ajattelua, että kaikki on kunnossa "huomenna", mutta ei vielä tänään. (Linda Hill)

Leijona♌26° - 27°: Hyvä kielipää, taitava kirjoittamaan ja puhumaan. Tieteellistä tai business- ajattelua. Selkeä, tietoinen henkinen voima. Kyky analysoida tilanteen erityispiirteitä sekä muotoilla ääniin liittyviä teorioita. (AQU-7-GEM, GEM-11-LIB) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset