lauantai 17. elokuuta 2024

Leijona26°

Päivän Saabinen symboli#146 on Sateenkaari


Sateenkaari

Merkitykselliset tapahtumat antavat elämään sisältöä – ja se, minkä itse päätämme tapahtuvan, on meille tärkeää. Haluamme sulkea pois arkipäivän tylsyyden ja suuntautua tilanteisiin, joissa voimme tuntea, että olemme tärkeitä ja elämämme on arvokasta. Sateenkaaren ilmestyminen taivaalle on  kuin taikuutta. Tämä otetaan jotenkin jumalallisena hyväksyntänä ja tukena, ikään kuin meidät rauhoitettaisiin vaikeiden ajanjaksojen jälkeen tai jopa rohkaistaisiin nykyisessä toiminnassamme; se auttaa vahvistamaan päättäväisyyttämme. Silti kun auringonpaistetta ja kosteutta on tasapainotettu, sateenkaaren täytyy aina ilmestyä, koska se on asioiden järjestys. Kun pyrimme saavuttamaan kestävämpiä tavoitteita, meitä ohjaa oma varmuus siitä, että ulkoiset voimat – maalliset tai taivaalliset – tukevat meitä. Luonto tekee yhteistyötä jokaisen näkemyksen kanssa. Tällä elämänasenteella kehitämme tunteen hyvin todellisesta henkisestä voimasta ja läsnäolosta kaikissa henkilökohtaisissa pyrkimyksissämme ja haluissamme. Sateenkaari on voimakas mieleenpainuva optimismin symboli – elämä suo kritiikittömästi jokaisen ohimenevän toivon tai unelman hyväksymisen. Voimme luottaa siihen. (James Burgess)

Leijona♌25° - 26°Tasapainoinen henkilö, jonka sydän ja pää toimivat hyvin yhdessä. Nauttii hyvästä seurasta ja keskustelusta. (AQU-7-GEM, TAU-10-VIR) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset