perjantai 16. elokuuta 2024

Leijona25°

Päivän Saabinen symboli#145 on Suuri kameli keskellä autiomaata:

Kamelit autiomaassa

James Burgessin mukaan kestämämme koettelemukset tekevät meistä kyvykkäitä kohtaamaan elämän – voimakkaasti ja täysin mobilisoituneena. Kameli symboloi purtavaa, valittamatonta, tinkimätöntä sinnikkyyttä, joka suorittaa käsillä olevan tehtävän hinnalla millä hyvänsä. Tuntekaamme varmuus siitä, että kestävyyden ansiosta olemme riittäviä kaikkiin tilanteisiin. Jokainen yksilö omalla tavallaan paljastaa oman käsityksensä siitä, mitä ihmisen todella pitäisi saada aikaan, jos hän mobilisoi sisäiset resurssinsa kunnolla. Mitä tahansa kohtaammekin, voidaan odottaa saavutuksia, koska voimme päästä käsiksi siihen keitä olemme; tiedämme kuinka kestää. Ihmishenkeen on syvälle juurtunut tunne siitä, kuinka tärkeää on olla arvokas ja mitoittaa joitain itsellemme asettamiamme arvopohjaisia ​​standardeja. Aina on vaikeuksia voitettavana – ilman niitä ei voi olla onnistumisen tunnetta. Se, mitä me kutsumme luonteeksi, ei voi muuten kasvaa vahvaksi ja jaloksi. Luonnetta tarkentamalla löydämme tavan integroida ihmisen psykologian monet näkökohdat ymmärryksemme. Kehittämämme rikkaan ja kypsän luonteen ja elämäntehtävämme välillä on havaittu olevan läheinen yhteys pakotettujen tai kuviteltujen rajoitusten ja haittojen voittamiseksi. Riittävyys näiden haasteiden kohtaamisessa ja onnistuneessa kohtaamisessa on itsensä voimaantumisen ja jopa itsensä löytämisen perusta. Tällaista voimaa käytettäessä on oltava varovainen, koska sitä voidaan käyttää väärin. Periaatteen vääristyminen ilmaistaisi häikäilemättömänä ja lopulta itsensä tuhoavana tarkoituksen sokeutena. "Voin niin teen". Miellyttävämpi ja hyväksyttävämpi ilmaus tästä voimasta on palveleminen – käytämme sitä toisten auttamiseen ja meillä on suvaitsevainen, nöyrä kamelinomainen asenne.

Leijona♌24° - 25°: Rehellinen. Ymmärtää minkä tahansa teorian keskeiset käsitteet eikä tuhlaa aikaa pinnallisiin yksityiskohtiin. Arvostaa hyvä taidetta. (CAP-6-TAU, ARI-9-LEO) (David Cochrane) 

Vanhat blogit löytyvät myös hakusanoilla ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset