torstai 15. elokuuta 2024

Leijona24°

Päivän Saabinen symboli#144 on Likainen ja ruokkoamaton mies


Joogi

Tämä symboli esittää "hindujoogia", joka istuu mietiskelyssä ja keskittyy täysin sisäiseen henkiseen saavutukseen. Se tarkoittaa halua ottaa yhteyttä henkeen ja olla yhteydessä myös kehoonsa, usein meditaation tai joogan kautta. Tämä on upea henkisen pyrkimyksen aste, mutta jokin voi kuitenkin olla epätasapainossa; Tuntuu kuin jotkin elämäsi osa-alueet olisivat pysähdyksissä, koska keskitytään vain yhteen asiaan. Liika sitoutuminen henkisiin tai emotionaalisiin huolenaiheisiin voi johtaa siihen, että ihminen menettää yhteyden välittömämpiin, fyysisiin konkreettisiin arkipäivän asioihin ja laiminlyö kehoa ja fyysisiä tarpeita. Kuitenkin keskittyminen johonkin erittäin tärkeään voi tuoda mukanaan myös valtavia palkintoja. Kielteisenä terveysongelmia, koska mieli ja keho ovat epätasapainossa. Ei kiinnitä huomiota kehoon tai fyysisiin tarpeisiin tai on sitoutunut fyysiseen kuntoon ja kieltää emotionaaliset ja henkiset tarpeet. (Linda Hill)

Leijona♌23° - 24°:Jalomielinen ja antelias, erityisesti apua tarvitseville. Avulias, lempeä ja hiljainen asenne. Hyvä mielikuvitus, intuitiivinen, idealistinen. Taiteellista herkkyyttä. (CAP-6-TAU, PIS-8-CAN) (David Cochrane) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt28°

Päivän Saabinen symboli#178 on Huimapäinen mies : Huimapäinen mies Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa persoonallisuutta, joka "o...

Suositut postaukset