keskiviikko 14. elokuuta 2024

Leijona23°

Päivän Saabinen symboli#143 on Ratsastaminen ilman satulaa:


Rohkea ratsastaja

Linda Hillin mukaan tämä symboli näyttää tilanteita, joissa lahjakkuutta, koulutusta, taitoja ja rohkeutta näytetään muille. Satulatta ratsastaja on harjoitellut yhä uudelleen esitystään varten ja on valmis näyttämään kykynsä muille. Vaikka saatat uskoa intohimoisesti siihen, mitä teet, saatat asettaa itsesi vaaraan esitellessäsi kykysi, taitosi ja tunteesi rohkeasti ja taitavasti. Ei ole epäilystäkään, että tee vaikutuksen muihin suurimman osan ajasta, mutta varo juoksemasta kehään harjoittelematta. Hyvin koulutettu, hyväkuntoinen ja valmis auttamaan. Rohkeutta ja voimallisten energioiden hallintaa. Toimii seurauksia ajattelematta.

Leijona♌22° - 22 1/2°:  Levoton ja spontaani. Aina tavoittelemassa laajempia horisontteja ja parempaa ymmärrystä. Menestystä yritys- ja organisaatiotoiminnassa.   (SAG-5-ARI, AQU-7-GEM)

Leijona♌22 1/2° - 23°:  Osaava ja kiltti. Arvostaa hyvää taidettaMenestystä yritys- ja organisaatiotoiminnassa. (CAP-6-TAU, AQU-7-GEM) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt29°

Päivän Saabinen symboli#179 on Ihminen saa salaista tietoa lukemastaan tekstistä : Salainen tieto Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa ...

Suositut postaukset