maanantai 12. elokuuta 2024

Leijona22°

 Päivän Saabinen symboli#142 on Kirjekyyhky:


Kirjekyyhky

Tämä symboli ilmaisee selkeän tarkoituksen ja suunnan, jopa jumalallisen ohjauksen tunteen. "Kirjekyyhky" saattaa joutua käymään läpi vaikeuksia ja esteitä välittääkseen kantamansa viestin tai suorittaakseen tehtävänsä loppuun asti. Tämä voi olla ihmisten välisen viestinnän yhdistämistä tai sellaisen välittämistä, joka jonkun on kuultava tai tiedettävä. Kyyhkysiä koulutettiin välittämään erittäin tärkeitä viestejä, ja jotkut voittivat kunnianosoituksia ja mitaleja. Varmista, että loppu on näkyvissä ja voit voittaa viestin viemällä viestin sitä tarvitseville. Mistä tämä symboli puhuukin, jollain on "tehtävä", joka on täytettävä. Hyvien sanomien tai viestien tuoja. Viestintälinjojen luominen. Tehtävien suorittaminen. Kohtalon tunnetta. Neuvoa, välittää ja auttaa muita. Juoruja. Viestit, joista ei ole hyötyä kenellekään. Päättäväisyyttä tehdä jotain seurauksista huolimatta. (Linda Hill)

Leijona♌21° - 22°:Pitkäjänteinen, päättäväinen työntekijä. Kypsä asenne. Rehellinen ja suoraviivainen itselleen ja muita kohtaan. (SAG-5-ARI, CAP-6-TAU)(David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt29°

Päivän Saabinen symboli#179 on Ihminen saa salaista tietoa lukemastaan tekstistä : Salainen tieto Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa ...

Suositut postaukset