sunnuntai 11. elokuuta 2024

Leijona21

Päivän Saabinen symboli#141 on Juopuneet kananpojat:

Juopuneet kananpojat

Alkoholi ei sovi kanoille. Meidän tulee välttää elementtejä, jotka ovat oleellisesti vieraita luonnollemme, koska se aiheuttaa väistämättä ahdistusta ihmissielulle. Kokeilemalla opimme. Silti persoonallisuutemme erilaisten piirteiden korostaminen voidaan saavuttaa muillakin tavoilla kuin pohjimmiltaan myrkkyjen imemisellä. Meillä on tapana etsiä lohtua riittämättömyyksiimme ottamalla fyysiseen kehoon aineita – tyypillisesti ruokaa ja lääkkeitä – käsitelläksemme nopeasti epämukavia tunteita; kuitenkin tämä käyttäytyminen luo yleensä riippuvuutta. Parempi lähestymistapa, vaikka se vaatii suurempaa itsehallintaa, on ymmärtää, että stimulaatiotarpeistamme voidaan hyötyä. Ne ovat pikemminkin saavutusten syy kuin mahdollisuuksien mitätöintiä. Oman mobilisaatiokykymme mahdollistaa sen, että pystymme vastaamaan kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin, joten kykymme projisoida itseämme saa korostaa vain positiivisia ominaisuuksia. Kun katsomme pinnan alle, huomaamme, että on turhaa odottaa fyysisen tahdonvoiman käyttämistä saavuttaaksemme sen, mitä tarvitsemme, jotka itse asiassa ovat hengellisiä tuloksia. Vapauttaaksemme itsemme ulkoisten materiaalien kahleista, opimme tulkitsemaan uudelleen tyydytyksen toiveemme itse asiassa korkeammaksi rauhan ja harmonian kaipuuksi. Nämä ominaisuudet löytyvät kääntymällä sisäänpäin ja löytämällä hyväksynnän. (James Burgess)

Leijona20° - 21°Levoton, laaja-alainen, yritteliäs. Menestynyt liike-elämässä ja sosiaalisessa elämässä. Taipumusta liioitteluun ja hemmotteluun. (SAG-5-ARI, SAG-5-ARI) (David Cochrane) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt29°

Päivän Saabinen symboli#179 on Ihminen saa salaista tietoa lukemastaan tekstistä : Salainen tieto Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa ...

Suositut postaukset