perjantai 19. heinäkuuta 2024

Rapu29°

Päivän Saabinen symboli#119 on Muusa punnitsemassa kaksosia:


Muusa ja kaksoset

Tämä symboli osoittaa kyvyn tai tarpeen pystyä punnitsemaan näennäisesti samankaltaisia ​​asioita ja pystyä erottamaan ne toisistaan. Luovalla tai intuitiivisella tavalla saatat joutua tekemään tuomioita ja päätöksiä, mutta arviointisi elementit ovat monella tapaa täsmälleen samat. Valinnat voivat olla hämmentäviä, koska ne johtavat olennaisesti samaan tulokseen. Tämä tilanne on luultavasti aivan uusi; ehkä vastaus piilee intuitiivisessa "pisteessä" tai odottamisessa, että ratkaisut muuttuvat selkeämmiksi. Vertailuja ja yhtäläisyyksiä. Asioiden punnitsemista. Laki ja lakimiehet. Etsitään hienovaraisia ​​eroja. Intuition käyttöä. Inspiraatiota. Oikeudenmukaisuutta. Tasa-arvoa. Tuomitsevia mielipiteitä asioista, jotka ovat pohjimmiltaan samanarvoisia. Punnitsee jatkuvasti asioita sen sijaan, että vain hyväksyisi ne. (Linda Hill)

Rapu♋28° - 29°: Omaperäisiä ja epätavallisia ideoita. Saattaa puuttua päättäväisyyttä, jota tarvitaan suunnitelmien saattamiseen päätökseen. Taloustiede kiinnostaa. (PIS-9-GEM, AQU-8-TAU) (David Cochrane)

Aiemmat blogikirjoitukset tästä symbolista löytyvät alla olevien hakusanojen tai etusivun linkin kautta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt17°

 Päivän Saabinen symboli#167 on Tulivuorenpurkaus: Tulivuoren purkaus Linda Hillin mukaan tämä symboli viittaa tilanteisiin, asenteisiin tai...

Suositut postaukset