lauantai 6. heinäkuuta 2024

Rapu16°

Päivän Saabinen symboli#106 on Ihminen katsomassa neliön sisällä olevaa hyvin vanhaa tekstikääröä:


Tekstikäärön tutkiminen

James Burgessin mukaan saavutamme tavoitteemme selkeällä visiolla ja yksityiskohtaisella suunnitelmalla. Ei ole olemassa mitään eettistä tasoa, johon aika tai paikka eivät vaikuttaisi, ei ole mitään absoluuttista hyvyyden tai totuuden mittaa. Nämä ovat pikemminkin ihanteita kuin käytännöllisiä toimintamalleja. Jokainen meistä kasvaa kohti sitä ihannetta, jonka itse valitsemme, ja kehittää osaamista olla se, mitä haluamme olla. Joka päivä silmiemme edessä kulkevat kohtaukset ja skenaariot herättävät meissä älyllistä vastakaikua, ja on hyödyllistä käyttää näitä dramatisoituja elämäntilanteita ikään kuin ne olisivat peilejä, jotka heijastavat takaisin meille keitä olemme ja mitä teemme. Me kirjoitamme käsikirjoituksen omaan elämädraamaamme. Ohjaajina ilmaisemme tunteitamme siitä, mitä arvostamme, ja näyttelijöinä dramatisoimme näitä tunteita. Mestarillinen näyttelijä on vakuuttava, koska hän on vakuuttunut; hän antaa itsensä, ruumiin ja sielun, syvästi esitykseensä. Silti aika ajoin on viisasta irrottaa itsemme nykyisistä toiminnoistamme. Meidän on katsottava käsikirjoitusta uudelleen ja tutkittava realistisesti, noudatammeko sitä, jottemme menettäisi juonta. Tätä suunnitelmaa vastaan ​​tarkastamme kuinka hyvin pärjäämme katsomalla elämän peiliin. Henkilökohtainen hallinta perustuu selkeään näkemykseen ja tiettyyn yksityiskohtaiseen suunnitelmaan. Ilman tavoitetta ihminen ei todennäköisesti pääse turvalliseen satamaan kuten ei laivakaan ilman peräsintä. Todellinen itsetietoisuus edellyttää, että ajattelemme itseämme muiden silmin ja seuraamme havaintojamme jatkuvasti tutkiskelemalla ja säätämällä toimintaamme sen mukaisesti. Tilanteiden hallinnan oppiminen voittaa rajoituksemme ja siten henkilökohtaiset suunnitelmamme koordinoidaan suuremmassa suunnitelmassa. Tästä syntyy suuri syveneminen – kun opimme luottamaan siihen, että elämä tarjoaa meille paljon enemmän kuin olisimme voineet kuvitella. Tyypillisesti henkilökohtaisen kokemuksen syvällisemmän tarkoituksen saa selville intuitiivisesti menemällä käsikirjoituksen tuolle puolen.

Rapu♋15° - 16°: Mietteliäs, puolueeton elämänkatsomus. Kypsä, kunnioitusta herättävä, asiallinen tapa suhtautua muihin. Kyky tulla toimeen yleisön kanssa. Kyky kovaan työhön, sitkeyttä. (LIB-4-CAP, CAP-7-ARI) (David Cochrane)

Vanhat blogit löytyvät myös hakusanoilla ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu24°

Päivän Saabinen symboli#114 on Nainen ja kaksi miestä auringon valokeilassa kasvot kohti etelää: Nainen tekee valintaa T Tämä symboli osoitt...

Suositut postaukset