sunnuntai 7. heinäkuuta 2024

Rapu17°

Päivän Saabinen symboli#107 on Verso kasvamassa tietoisuuteen ja elämään:


Versot

Jokin alkaa siemenestä ja kasvaa, kunnes siitä tulee jotain luotettavaa ja vahvaa. Joskus saatat tuntea, että et kasva tai kehity kunnolla, saatat olla tyytymätön havaittuihin epäonnistumisiin. Asioiden kehittyminen vie aikaa, ja kiirehtimisen sijaan niitä on ruokittava kehittyäkseen. On tärkeää aloittaa pienestä ja kasvattaa, lannoittaa ja kastella, jotta asiat kasvavat ja kukoistavat. Muista, että pienet ja tasaiset alut voivat johtaa kauniiseen kukintaan. Tämä voi viitata raskauteen tai uuden idean syntymiseen. Raskaus, synnytys ja varttuminen. Elämän puu. (Linda Hill)

Rapu♋16° - 17°: Hyvä liike-elämässä tai politiikassa. Soveltuvuutta myös tieteeseen. Ideoita resurssien, rahan ja tavaroiden sosiaalisesta jakautumisesta ja järjestämisestä. Hän työskentelee lujasti toteuttaakseen ideansa. (LIB4-CAP, AQU-8-TAU) (David Cochrane)

Vanhat blogit löytyvät alla olevien hakusanojen kautta ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu24°

Päivän Saabinen symboli#114 on Nainen ja kaksi miestä auringon valokeilassa kasvot kohti etelää: Nainen tekee valintaa T Tämä symboli osoitt...

Suositut postaukset