perjantai 5. heinäkuuta 2024

Rapu15°

Päivän Saabinen symboli#105 on Vieraat lepäämässä otettuaan osaa mahtavaan juhlaillalliseen:


Juhlaillallinen

Burgessin mukaan ei ole olemassa henkistä periaatetta, joka kieltää vaurauden. Symboli kuvaa vieraita, jotka nauttivat ansaituista juhlista ja osoittavat rikkautta ja täyteyttä kylläisyyteen – tyytyväisyyteen asti. Kuinka harvinainen kokemus tämä on useimmille ihmisille, jotka luovat itselleen puutteen tunteen, kateutta "omistajia" kohtaan ja itsensä uhriutumista. Ei ole olemassa henkistä periaatetta, joka luo köyhyyttä tai kieltää vaurauden – silti miljardeilla ihmisille on annettu kieltää itseltään ylellisyys ja täyttymys ikään kuin ainoa tie Jumalan luo olisi kärsimyksen ja puutteen kautta. Jokainen elämänkokemus on yksilöllisyyden vahvistus. Voimme olla varmoja siitä, että olemme sitä, mitä olemme, ja se on johdonmukainen, täysin luotettava aineellisen olemassaolon tosiasia. Emme ole samanlaisia ​​kuin kukaan muu, joten kenenkään muun elämänkokemus ei ole samanlainen kuin meidän. Tähän toteamukseen sisältyy luontainen lupaus, että riippumatta siitä, mitä meistä tulee, kun avaamme uusia mahdollisuuksia, elämä kohtaa meidät askel askeleelta koko matkan ajan. Me saamme mitä olemme – kaiken ja ei mitään muuta. Elämä ei ole muuta kuin – ja mikä tärkeintä, ei vähempää kuin – sen ilmaisun rikkaus, keitä me olemme ja keitä meistä tulee. Olipa se mitä tahansa, elämä on täynnä kokemuksia. Yksi tapa nähdä tämä on se, että saamme sen, mitä ansaitsemme – ponnistelumme palkitaan täysimääräisesti ja oikeudenmukaisesti. Tulevaisuuden tapahtumat ja tilanteet eivät voi olla olemassa muutoin kuin sen perustan avautumisena, jonka rakennamme nyt taitojen ja tietämyksemme avulla. Se, keitä me olemme, on kuin pöytä, jonka päälle katetaan kaikki, mitä tapahtuu. Tämä alusta laajentaa potentiaalin ulottuvuuksia tiettyihin suuntiin yhtä paljon kuin se rajoittaa sitä muilla tavoilla. Ironisesti, meidät pakotetaan olemaan ekspansiivisia kohti itsetuntemusta. Niille, jotka vastustavat tai vääristävät tätä elämäntilannetta, on rangaistuksia – joko yrittämällä laiskasti tai pelokkaasti jäädyttää nykyhetkeä tai sallimalla epärealistisen tai epäekologisen omahyväisyyden alhaisten taipumusten kanssa. Ympäristömme on osa sitä, keitä olemme, ja se on otettava täysin huomioon. Ei ole olemassa selviytymisstrategiaa tai luovaa ilon rikkautta, joka perustuu riittämättömyyteen. Kun opimme hyväksymään, ettei epäonnistuminen ole vaihtoehto tai edes todellisuuden näkökulma, niin onnistumisen lopulliset esteet poistetaan. 

Rapu♋14° - 15°: Antelias, ilahduttava, seurallinen, yritteliäs. Nauttii mukavuudesta ja elämän nautinnoista. Nauttii muiden palvelemisesta. (VIR-3-SAG, SAG-6-PIS) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu24°

Päivän Saabinen symboli#114 on Nainen ja kaksi miestä auringon valokeilassa kasvot kohti etelää: Nainen tekee valintaa T Tämä symboli osoitt...

Suositut postaukset