sunnuntai 21. heinäkuuta 2024

Leijona1°, Aurinko siirtyy leijonan merkkiin

Päivän Saabinen symboli#121 on Aivohalvaustapaus:


Aivohalvaustapaus

Jotkut ihmiset mieluummin kuolevat kuin luopuisivat oikeudestaan ​​olla juuri sellaisia ​​kuin ovat. Aivoverisuonisairaus – henkeä uhkaava sisäelinten verenvuoto – tässä symboloi sitä tunnetta, jonka voimme saada siitä, että koko elämänvoimamme valuisi pois, jos emme voisi ilmaista itseämme täysin ja välittömästi. Aikuisena tietyt spontaanit lapsenomaiset ominaisuudet tulevat harvemmin esiin, ja yksi niistä on jatkuvuuden korostaminen olemisen ja tekemisen välillä. Tässä symbolissa on jotain syvästi informatiivista. Se viittaa siihen, että meidän on otettava kuolema riski, jotta voimme todella elää. Sen sijaan, että tekisimme tyhjäksi toiveemme, maksamme niistä korkeimman hinnan. Tämä impulsiivinen ominaisuus on erittäin voimaannuttava, ja joidenkin mielestä se on ylipääsemätön. Se voi kuitenkin luoda erittäin vakaan persoonallisuuden, joka mobilisoi paljon henkilökohtaista potentiaalia ja lisää luovuutta. Jopa päivittäisessä ilmaisussa erilaiset tavat olla oma itsemme värittävät tapahtumien ja suhteidemme olosuhteita elämässämme. Luonnollisesti, jos haluamme ylläpitää hyviä suhteita sosiaalisen ryhmämme sisällä, meidän on  hillittävä taipumusta hemmotella itseämme liikaa ja pakottaa muita. Viisaus on, että kun emme vastusta mitään, meistä tulee vastustamattomia. Tämä tarkoittaa, että täydellinen estojen puute voi olla erittäin onnistunut elämänstrategia. (James Burgess)

Leijona♌0° -l°: Energinen, individualistinen, spontaani. Johtaja ja edelläkävijä. Loistava aloitekyky, viihtyy seikkailussa. (ARI-9-LEO, ARI-9-LEO) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt17°

 Päivän Saabinen symboli#167 on Tulivuorenpurkaus: Tulivuoren purkaus Linda Hillin mukaan tämä symboli viittaa tilanteisiin, asenteisiin tai...

Suositut postaukset