sunnuntai 9. kesäkuuta 2024

Kaksoset20°

Päivän Saabinen symboli#80 on Kahvila:


Kahvila 

Asiat etenevät, kun jokainen tekee oman osansa. Kun jokainen yhteisössä työskentelevä työskentelee asianmukaisesti ja hyödyntää toistensa osaamista, kaikki sujuu helposti. Kahvila on hyvä esimerkki. Ruoan saanti on yhteisölle välttämätöntä, ja se antaa enemmän valinnanvaraa, paremman talouden ja lämpimän sosiaalisen elementin, kun sitä tehdään yhdessä. Kuitenkin paljon tyypillisemmin ihmiset yrittävät järjestää omia erityisiä kokemuksiaan palvellakseen koko yhteisön etua. Käy selväksi, että tämän yleisen elämäntavan nettotulos on, että kokonaisuus on huomattavasti suurempi kuin osien summa – kaikki hyötyvät ja yltäkylläisyys on suurempi. Tämä puolestaan ​​rohkaisee kaikkia tarjoamaan täyden panoksen, sillä jokainen nauttii mahdollisuudesta esittää suurta osaa kokonaiskuvassa. Tätä ajatusta kutsutaan "työnjaoksi", ja sillä on vahva rooli sosiaalisten ja taloudellisten suhteiden rakenteessa, jotka palvelevat minkä tahansa terveen yhteisön kudosta. Ruoan valmistamiseen ja kulutukseen osallistuminen on perustavanlaatuinen asia jokaisessa yhteisössä ja tuo henkisen tason nautintoa harmoniasta ja realismista, mutta periaate pätee kuitenkin paljon laajemmin – missä tahansa projektissa integroitumme paremmin, kun jaamme työn. (James Burgess)

Kaksoset♊19° - 20°: Kypsä ja magneettinen luonteenlaatu. Hiljainen, sinnikäs ja kurinalainen. Saavuttaa menestystä vaativalla harjoittelulla ja kovalla työllä. (SCO-6-CAP, SCO-6-CAP) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu13°

Päivän Saabinen symboli#103 on Voimakas peukalo hieman taivutetussa kädessä : Voimakas peukalo Tämä symboli merkitsee palkintoja ja lujaa ta...

Suositut postaukset