maanantai 10. kesäkuuta 2024

Kaksoset21°

Päivän Saabinen symboli#81 on Työläisten joukkokokous:


Mielenosoitus, Dream.ai

Tämä on jo viides kantaa ottava symboli Kaksosten♊ merkissä. Ks. symbolit#65, #68,#72 ja #76. 

Kun ihmiset kokevat ettei heidän mielipiteitään oteta huomioon tärkeiden asioiden päättämisessä, he nousevat kapinoimaan. Työntekijöiden joukkokokoukset ovat  normaali tapa teollisuudessa – työntekijät menevät lakkoon ja johdon on vastattava. Karl Marx on esittänyt filosofian, että "omaisuus on varastamista", että yksityinen omistus on kelvoton ja ettei kenenkään pitäisi itsekkäästä nautinnosta ja sosiaalista taloudenhoitoa lukuun ottamatta hallita resursseja, jotka kuuluvat oikein yhteisölle. On tyypillistä, että lähes aina kysymys on  oikeudenmukaisuudesta ja reilusta kohtelusta. Ärhentely ja emotionaalinen vihamielisyys ovat turhaa käytöstä. Asiat on esitettävä asiallisesti, vakuuttavasti ja yhtenäisesti. Vaatii rohkeutta käsitellä suuria kysymyksiä, mutta ilman tällaisia ​​vastakkainasetteluja näitä arvoja ei voida tunnistaa ydinperiaatteiksi eikä julistaa sopiviksi sosiaalisiksi hypoteeseiksi. Silti sen seurauksena kiistan molemmat osapuolet joutuvat väistämättä kohottamaan tietoisuuttaan ja kohtaamaan sen, mikä on aiemmin lakaistu maton alle. Ryhmät ja yksilöt menestyvät siinä määrin kuin he löytävät oikeutuksen sille, mitä he ovat ja mitä he tekevät. Jokainen määrittelee arvot, joilla he vahvistavat toimintansa, ja tällaiset päätökset on voitettava, jotta niillä olisi todellisia ansioita ja sisältöä. Tällä tavalla havaitsemme, että konfliktilla voi olla erittäin myönteinen vaikutus – ja jos vain luottaisimme ihmishengen nuhteettoman koskemattomuuteen, voisimme sallia enemmän kiistaa tekemisissämme toistemme kanssa. Konfliktilla on erittäin huono maine, joidenkin mielestä se on yksinkertaisesti väärä. Kuitenkin, jos sitä käsitellään hyvin, se johtaa varmasti kohti positiivista, evolutiivista muutosta – enemmän kuin mikään muu. Vaikutuspiirimme rakentuvat arvojen ympärille – ja arvot syntyvät ilmaisemalla ja niitä puolustamalla. Emme voi välttyä kiistalta, jos haluamme rakentaa aidon filosofisen perustan elämällemme. (James Burgess)

Kaksoset♊20° - 21°: Ulospäin suuntautunut ja mielistelevä. Menestyy liike-elämässä ja maallisissa toimissa. Edistykselliset ajatukset ja teot. Todennäköisesti matkustaa paljon. (SAG-7-AQU, SAG-7-AQU) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu11°

Päivän Saabinen symboli#101 on Ilveilevä Klovni : Klovni Itsensä likoon laittaminen johtaa aina menetyksiin. Jos teemme itsestämme klovneja...

Suositut postaukset