perjantai 7. kesäkuuta 2024

Kaksoset19°

Päivän Saabinen symboli#79 on Muinaistietoa sisältävä suuri kirja:


Vanha kirja

Dane Rudhyarin mukaan okkulttinen traditio kertoo meille, että kaikilla ihmismielen syklisillä ilmenemismuodoilla on ollut alkuperäinen ilmoituslähde. Se puhuu muinaisista kirjoista, jotka on tehty erityisesti käsitellyistä papyruksenlehdistä ja jotka välittävät symbolien kautta kaiken maallisen olemassaolon juurella olevia arkkityyppisiä prosesseja (katso Blavatskyn salainen oppi). Sellaiset kirjat, joiden sanotaan pysyvän tiettyjen adeptien hallussa, muodostavat arkkityyppisen tiedon ja viisauden "ulkoistamisen". Ne sisältävät "siemenideoita", joista ihmismieli kasvaa ja tuottaa syklisesti erilaisia ​​kulttuureja.

Kaksoset♊18° - 19°: Tasapainoinen, miellyttävä, vastuullinen. Seesteinen ja rauhallinen asenne. Ei tuhlaile. (SCO-6-CAP, LIB5-SAG) (David Cochrane)

Katso myös aiemmat blogikirjoitukset tästä symbolista alla olevilla hakusanoilla tai etusivun Saabiset symbolit -linkistä.


Hermes

Astrologi Kirsi Halla-Seppälä nimeää Hermeksen, joka käyttää siivekkäitä sandaaleja,  Kaksosten suojeluspyhimykseksi.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu16°

Päivän Saabinen symboli#106 on I hminen katsomassa neliön sisällä olevaa hyvin vanhaa tekstikääröä: Tekstikäärön tutkiminen James Burgessin ...

Suositut postaukset