keskiviikko 29. toukokuuta 2024

Kaksoset10°

 Päivän Saabinen symboli#70 on Lentokone nokkasyöksyssä:


Lentokone syöksyy alaspäin

Putoava lentokone on symboli hallinnasta ja suuresta vaarasta. Tämä on samanlaista kuin sanaton pelko, jota yhteiskunta levittää saadakseen voimakkaat yksilöt luopumaan vapaudesta. Kelttiläinen henkisyys kunnioittaa uroshirviä, villisikoja ja lohia, koska ne menevät vastavirtaa. Kun epäilemme seuraavaa henkistä askeltamme, tässä on vihje – kulje vastavirtaan. Kuten lohen, meidän on sukellettava kaikkiin kokemuksiin intohimoisesti. Meidän on käytettävä kriisi hyödyksemme ja palautettava tietoinen itsehallinta. Lauman ohjauksen seuraaminen ei ole helppona aikoina täysin turhaa, mutta kun kriisi tulee, niin jos voimme, meidän on itse otettava tilanne haltuun. Jos emme halua toimia ​​hätätilanteessa, joudumme nopeaan kollektiiviseen vaaraan. Jotkut meistä eivät ole menettäneet eksistentiaalisen hyvinvoinnin tunnetta. Oikeassa tilassa meille ei voi kohdata mitään muuta kuin etujemme mukaiset skenaariot ja tilanteet. Löydämme jopa oikean tavan pelastaa putoava lentokone, kunhan luotamme siihen, että pystymme siihen. Voimme kuitenkin rohkeasti jättää huomiotta sekä mahdolliset että todelliset seuraukset, kun olemme oikeassa suhteessa sielun kanssa.  (James Burgess)

Tämän symbolin tulkinta ja astemerkkitulkinta ei tunnu oikein sopivan yhteen, mutta riittävän älykäs ja tarkka henkilö voinee kriisitilanteessa huomata muita aiemmin vaaran ja toimia sen mukaan.

Kaksoset♊9° - 10°: Luultavasti säästäväinen tai kiinnostunut luonnonvarojen säästämisestä. Älykäs, tarkka ja huolellinen. (CAN-2-VIR, CAP-8-PIS) (David Cochrane) 

Katso aiemmat blogikirjoitukset tästä symbolista alla olevien hakusanojen kautta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka30˚

  Päivän Saabinen symboli#210 on Kolme tiedon kuhmua filosofin päässä: Tiedon kuhmut Tämä symboli kertoo kyvystä tulkita henkistä tietoa nii...

Suositut postaukset