tiistai 23. huhtikuuta 2024

Härkä5°

Päivän Saabinen symboli#35 on Leski avoimella haudalla:


Leski haudalla

Kaikki mikä on fyysistä kuolee. Meillä on oltava kyky vapauttaa kiintymyksemme ja siirtää huomiomme pois menneestä. Meitä koetellaan elämässä ankarasti, usein selviytymiskykymme rajoihin asti. Yksi rakkaansa lähtöä surevan heikentävimmistä piirteistä on voimattomuuden tunne. Näiden tunteiden kääntämisen oppiminen on portti vapauteen ja onnellisuuteen. Leski haudalla osoittaa luonnollista taipumustamme olla yhteydessä toisiin avoimella haavoittuvalla sydämellä. Lämmön, toveruuden ja mukavuuden tarpeemme liittyvät yleensä yhteen tai kahteen tiettyyn ihmiseen. Pettymyksistä, menetyksistä ja surusta voidaan päästä yli oikealla mielen asenteella. Sielun alati kiertelevä, ikuinen, evoluutionaalinen matka vaatii sellaisia kokeita, jotta se edistyisi mahdollisimman hyvin. Kuolema on yhtä lailla alku kuin loppu. Aina kun annamme todellisuuden muuttua staattisiksi, olemme eksyksissä. Jokainen hetki on mennyt jo saapumishetkellä – elämä on kuolemaa. Edistynyt olento osaa vapauttaa kaikki kokemukset kokonaan ja välittömästi – ne ovat loppuun kuluneet sillä hetkellä, kun tunnistamme ne. (James Burgess)

Härkä♉4° - 5°: Erittäin älykäs; omaperäisiä ajatuksia ja tekoja. Soveltuvuutta tieteisiin ja liike-elämään. (TAU-1-GEM,AQU-10-PIS) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä15°

Päivän Saabinen symboli#45  on Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla : Mies silkkihatussa Dane Rudhyarin mukaan tämä symbol...

Suositut postaukset