maanantai 22. huhtikuuta 2024

Härkä4°

 Päivän Saabinen symboli#34 on Kultaruukku sateenkaaren päässä:



Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa rikkautta, joka tulee taivaallisen ja maallisen luonnon yhdistämisestä. Mooseksen kirjassa sateenkaari on vertauskuva Jumalan liitosta Nooan kanssa. Kaikissa mytologioissa se ilmaisee tavalla tai toisella yhdistämisprosessia – tai siltaa, jota jumalalliset olennot käyttävät kommunikoidakseen kuolevaisten kanssa. Se, mitä yhdistämisprosessi tuo yksilölliseen tietoisuuteen, on vaikea käsittää, sillä sateenkaari ei koskaan pääty sinne, missä olet, mutta silti se on symbolisen, yleispätevän vaurauden lähde. 

Eurooppalaisissa kansanuskomuksissa sateenkaari oli enne rakastumisesta tai aarteen löytämisestä. Sen arveltiin löytyvän sieltä, missä sateenkaari kohtasi maan. Keltit nimesivät kultarahat "sateenkaariavaimiksi". (Suuri symbolikirja)

Härkä♉3° - 4°: Älykäs ja filosofinen. Kypsä näkemys elämästä. Soveltuvuutta tieteisiin ja liike-elämään. (TAU-1-GEM, CAP-9-AQU) (David Cochrane)


Iris, sateenkaarijumalatar


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä15°

Päivän Saabinen symboli#45  on Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla : Mies silkkihatussa Dane Rudhyarin mukaan tämä symbol...

Suositut postaukset