keskiviikko 24. huhtikuuta 2024

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli:


Riippusilta

Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille. Rotko on luonnollinen este ja haaste, jonka voittaminen vaatii todellista keskittymistä. Heihin, jotka etsivät aina helppoa tapaa välttää haasteita, ei voi luottaa. Heillä ei ole juurikaan annettavanaan arvoa, johon voidaan luottaa. Toiset, sankarityypit, käyttävät tietoisten kykyjensä ja ominaisuuksiensa syvyyttä ja laajuutta muuttaakseen fyysisen rajoituksen henkilökohtaiseksi tai sosiaaliseksi omaisuudeksi. Tämä edellyttää vahvan selkeän tahdon keskittymistä umpikujan ratkaisemiseksi. Tässä on mysteeri – kanavoinnin salaisuus – kun keskitymme täysin johonkin tehtävään, meitä auttavat itse asiassa, ulkoiset hienovaraiset voimat. Meidän on nöyrästi tunnustettava, että joskus olemme riippuvaisia sellaisista tahoista, jotta sisäisistä ominaisuuksistamme tulevat parhaat puolet esiin, varsinkin kun käsittelemme vastoinkäymisiä. Avautumalla korkeammalle voimalle – optimoimme edelleen ihmisen älykkyyttä ja hyödymme suoraan käytännön vaiston kehittämisessä, jonka avulla saamme todellista hyötyä piilevistä kyvyistämme. (James Burgess)

Härkä♉5° - 6°: Hyvä psykologinen näkemys; myötätuntoinen ja kykenevä kommunikoimaan hyvin muiden kanssa. Rikas mielikuvitus ja herkkyys. Soveltuvuutta taiteen ja kirjallisuuden aloille. (GEM-2-CAN, PIS-11-ARI) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä17°

 Päivän Saabinen symboli#47 on Taistelu miekkojen ja soihtujen välillä : Miekat ja soihdut Pentti Lempiäisen mukaan miekka kuvaa taistelua, ...

Suositut postaukset