sunnuntai 21. huhtikuuta 2024

Härkä3°

 Päivän Saabinen symboli#33 on Luonnonkivistä tehdyt askelmat johtavat kukkivalle apilaniitylle:


Kukkaniitty

Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa yksilöllisen tietoisuuden asteittaista laajentumista hedelmällisen kokemuksen jälkeen. Sähköenergian#32 "aktivoimana" vuoristovirran puhdas vesi#31 pystyy lannoittamaan maaperän, joka peittyy pienillä kukilla. "Apila" on kuitenkin tavallisesti kolminaisuuden ja siten usein mainitun ihmisen "kolmen luonteen" symboli. Päästäkseen mielen "kukkivaan puutarhaan" tietoisuuden on edettävä portaittain. Tarvitaan ponnistuksia, mutta täyttymyksen hetki on lähellä.

Härkä♉2° - 2 1/2°: Miellyttävä ja rento. Nauttii mukavuudesta ja kauniista asioista. Saattaa mennä äärimmäisyyksiin anteliaisuudessa tai hankinnoissaan. (ARI-12-TAU, SAG-8-CAP)
Härkä♉2 1/2° -3°: Erittäin antelias. Joskus tarkoittaa päinvastaista taipumusta etsiä liiallista ylellisyyttä ja vaurautta itselleen. Nauttii matkustamisesta. Levoton ja seurallinen. (TAU-1-GEM, SAG-8-CAP) (David Cochrane)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä15°

Päivän Saabinen symboli#45  on Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla : Mies silkkihatussa Dane Rudhyarin mukaan tämä symbol...

Suositut postaukset