keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

Oinas2°

 Päivän Saabinen symboli#2 on Ryhmää viihdyttävä koomikko:


Koomikko

Tämä symboli osoittaa, että objektiivinen tietoisuus itsestä ja muista voi helpottaa tilanteeseen sopeutumista. Meitä on usein muistutettava siitä, että olemme pohjimmiltaan ihmisiä ja jaamme samat epätäydellisyydet, heikkoudet ja puutteet kuin muutkin. Näe tilanteissa huumori ja ilo – positiiviset reaktiot voivat olla pakoreitti vaikeuksista. Ryhmän yhteenkuuluvuutta ja iloa voi tulla hauskanpidon jakamisen kautta, ja nauraminen ja vitsailu on tärkeä osa elämää. Asioiden valoisten puolien näkeminen. (Linda Hill)

Oinas♈1° - 2°: Pyrkii täydentämään taitojaan ja hankkimaan elämässä edistymiseen tarvittavat resurssit ja välineet. Rehellinen, itsepäinen, sinnikäs ja on ajoittain innostunut jostain uudesta ideasta tai suunnitelmasta. (ARI-1-ARI, TAU-2-TAU). Tässä Cochranen astemerkkitulkinnassa on paljon Härkä vaikutteita!

Aiemmat blogikirjoitukseni tästä symbolista löytyvät helpoimmin klikkaamalla tämän blogin alaosassa olevia tunnisteita/hakusanoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset