sunnuntai 31. maaliskuuta 2024

Oinas13°

 Päivän Saabinen symboli#13 on Epäonnistunut pommiräjähdys:


Epäonnistunut pommiräjähdys

Tämä symboli osoittaa, että räjähtävät elementit on purettava. Painekeittimen energiaa on vapautettava, mutta se on  tehtävä hitaasti ja huolellisesti. Säilyttämällä hallinnan tunteen voi käsitellä hurjia tilanteita, elementtejä tai ihmisiä ilman, että asiat karkaavat käsistä. Hyödynnä kaikki mahdollisuudet elementtien purkamiseen, sillä räjähdys vahingoittaa usein odotettua enemmän. Raivokohtauksia ja turhautumista. Ihmeelliset emotionaaliset teot ja päätökset. Arvokkaita itsehillinnän oppitunteja. Tunteiden tukahduttaminen. Määrittelemätön viha. (Linda Hill)

Oinas♈12° - 12 1/2°: Energinen, impulsiivinen, individualistinen, ei helposti muiden vaikutteille altis. Hänen aloitteensa voi johtaa tien uusiin horisontteihin. (LEO-5-LEO, ARI-1-ARI)
Oinas♈ 12 1/2° - 13°: Energinen, impulsiivinen, individualistinen, ei helposti muiden vaikutteille altis. Pyrkii puhtauteen, hienostuneisuuteen ja täydellisyyteen. Etsii minkä tahansa idean olennaista ja perustavanlaatuista perustaa. (VIR-6-VIR, ARI-1-ARI) (David Cochrane)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä15°

Päivän Saabinen symboli#45  on Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla : Mies silkkihatussa Dane Rudhyarin mukaan tämä symbol...

Suositut postaukset