keskiviikko 17. tammikuuta 2024

Saabinen symboli#298

 Päivän Saabinen symboli#298 on Suuri lintuhäkki. Symbolin avainsana on YHTEISYYS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kauriin♑28. asteessa (27° - 28°). Johtaminen on oma täyttymyksensä sille, joka tekee yhteisestä hyvinvoinnista henkilökohtaisen huolensa. Selväkuuloisuutta - useiden sisäisten äänien kuulemista.


Suuri lintuhäkki, made by Wombo

 Suuri lintuhäkki symboloi omaa yhteisöämme, sillä linnut käyttäytyvät samoin kuin ihmiset, kun ne tiedostamatta muodostavat sosiaalisen ryhmän. Tämä symboli viittaa henkilöön, joka on poikkeuksellisen onnistunut tekemään kaikista henkilökohtaisista huolenaiheistaan yhteistä hyvinvointia. Yleensä monilla normaalielämän aloilla emme voi olla huomaamatta merkittäviä kiinnostuksen kohteiden eroja itsemme ja muiden välillä, ja kuitenkin, kun tarkastelemme toimintamme kaikkia seurauksia, näemme, että kaikki vaikuttaa kaikkeen koko yhteisössä, joten näennäisesti itsekeskeiset etumme palvelevat itse asiassa suurempaa hyvää. Lahja tuoda jokin erityinen ja henkilökohtainen ponnistus muiden välittömiin palveluihin piilee ymmärtämisessä, ettei se itse asiassa voi tehdä toisin. Kevyt kosketus on siksi paras lähestymistapa, koska raskaan käden käytös ei ole vain tyhmää, vaan se todennäköisesti johtaa huonompiin tuloksiin. Arjen ongelmiin löytyy ratkaisunsa resurssien laajuudessa – tarvitsemme kenkäkorjaajaa, joka tarvitsee automekaanikkoa, joka tarvitsee lastenhoitopalveluamme… ja se kulkee ympäriinsä loputtomasti. Laaja valikoima henkilökohtaisia pyrkimyksiä sisältyy siis siihen yleiseen toteutumiseen, jolla olemme järjestäytyneet. Tämä ei tietenkään ole sattumaa; se kehittyi tällä tavalla, koska sen tulee toimia näin tällaista. Kun keskustelemme yhdessä, huomaamme luonnollisesti, että se, mitä toinen haluaa antaa toiselle ja mitä toinen haluaa saada, ja niin vähän manipulointia on tapahduttava. Tämä  menetetään, kun taloudellisella yksiköllä ei ole henkilökohtaista yhteisöä paikallistasolla. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset