tiistai 16. tammikuuta 2024

Saabinen symboli#297

  Päivän Saabinen symboli#297 on Pyhiinvaeltajat kiipeämässä vuoristopyhättöön. Symbolin avainsana on SINNIKKYYS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kauriin♑27. asteessa (26° - 27°). Lopullisen oivalluksen etsijän täytyy pitää kiinni tiestä päättäväisellä lujuudella. Astua tietoisuuteen.


Vuoristopyhättö, made by Wombo

 Jossain elämänvaiheessa meidän on selvitettävä, esittelemmekö väärää hyvettä vain teeskentelemällä pyhiinvaeltajan pyhää tilaa vai onko meillä todella riittävää sinnikkyyttä voittaa kaikki kiusaukset ja haasteet, jotka ovat luontaisia mihin tahansa henkiseen itsensä löytämisen ja parantamisen polkuun. Usein vuorta käytetään symboloimaan pyramidin muotoista todellisuutta, jonka synnyttää sisäinen oivallus, kun löydämme täydellisen harmonian elämäntapamme ja valitsemiemme ihanteiden ja arvojen välillä. Tässä ei ole kyse tyydytyksen saamisesta pinnallisen uskollisuuden kautta tietyille henkisille käytännöille tai uskonnollisuudelle; kyse on kiipeämisestä yhä korkeammalle, kohti lopullisen oivalluksen paikkaa. Ihmisen ymmärryksen lannistumaton koskemattomuus voidaan todella herättää vain haastavan taistelun ja antautumisen prosessi kautta. Meidät tutkitaan ja meidän on valittava joko voittaako sekä sisäinen että ulkoinen vastus vai tullako joustavammiksi. Yleensä meidän on vahvistettava päättäväisyyttämme ja taivuttava. Kiistaton omistautuminen käsillä olevaan arvokkaaseen tehtävään on todellisen opetuslapsen vertauskuva. Itse polku rohkaisee etsijää pitämään horjumatta kiinni itse valitsemastaan suunnasta. Jokainen visio, johon älykkyytemme voi pyrkiä, vahvistuu. Vaikka meidän on aina reagoitava asianmukaisesti jokaiseen matkalla kohtaamaamme vaikeuksiin tällä keskittymisellä ja varmuudellamme tarkoituksemme pyhyyden vuoksi voimme odottaa menestystä kaikissa pyrkimyksissämme. Silloin mieli ja sydän kokevat täydellisen sovinnon toistensa kanssa, ja lempeät ulkoiset olosuhteet heijastavat väistämättä tätä ylevän rauhanomaista sisäistä tilaa. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä9°

Päivän Saabinen symboli#39 on Koristeltu joulukuusi : Koristeltu joulukuusi Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä luoda sisäistä onnelli...

Suositut postaukset