torstai 18. tammikuuta 2024

Saabinen symboli#299

 Päivän Saabinen symboli#299 on Nainen ennustamassa teenlehdistä. Symbolin avainsana on SIGNEERAUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kauriin♑29. asteessa (28° - 29°). Näkyvien ja näkymättömien maailmojen tasapainottamiseksi sisäisiä tunteitamme on testattava ulkoisessa kokemuksessaSymbolit avaavat tien henkiseen keskukseen.


Teenlehdistä ennustaminen


Yleensä mielen keskittyminen suuntautuu niihin asioihin, jotka ovat universaaleja ja ikuisia. Huolimatta hajallaan olevista ajatuksista, tottuneista prosesseista ja joutavista ihastuksesta, uteliaisuus ohjaa lopulta huomion näkymättömiin maailmoihin. Etsiessään pääsyä Ikuiseen, jotkut ihmiset joutuvat taikauskon viettelemiksi, ja he saavat vääristyneen ymmärryksen symbolien ja äänien luotettavuudesta ja tärkeydestä ulkopuolelta. He menevät "Madame Sybilin merenrantasalonkiin" pitämään hauskaa ja tarttuvat ajatukseen kohtalokkaasta tulevaisuudesta. Hyväksymme sen, että naiiveilla näkemyksillämme voi olla todellisia ja epätavallisia ansioita – ja että tunteemme ovat informatiivisia. Silti arvot, jotka omaksumme, kun projisoimme elämämme käsikirjoitusta, eivät todennäköisesti ole syvällisiä tai edes kestäviä, ellemme tasapainota intuitiota analyyttisen älykkyyden kanssa. Jos haluamme löytää toimivan tasapainon näkyvän ja näkymätön maailman välillä, sisäisiä tunteitamme on testattava ulkoisen kokemuksen alueella. On siis varmasti tarkoituksenmukaista kuulla toiselta muista todellisuuksista, mutta ei hyväksyä hänen sanojaan ehdoitta. Meidän on haastava kaikki kuulemamme äärimmäisen vaikutukselliseen mieleen, muuten meistä tulee sätkynukkeja, emmekä huomaa, että meillä itsellä ei ole voimaa tai rehellisyyttä. Menetämme arvokkuuden ja vaikutusvallan, jos emme kohtaa sitä, mitä emme voi vahvistaa. Elämämme osoittaa vuorovaikutusta sen välillä, kuinka projisoimme arvojamme ja ymmärrystämme ja kuinka me sisäisesti reagoimme kaikuun, jonka saamme muilta, jotka saavat näitä ennusteita meistä. Yritämme saada tosiasiat vastaamaan odotuksiamme. Tämä on normaalia ja joskus jopa antoisaa – ja silti usein todellisuusmallimme on yksinkertaisesti väärä; se ei vastaa tosiasioita ja voi olla täysin mahdotonta. Täydellisen potentiaalimme toteuttamiseksi paras strategiamme on tutkia erottelevalla älykkyydellä tosiasioita ja antaa sitten sisäisen itsetuntemuksemme vaikuttaa lopulliseen ymmärrykseemme. Muiden panos on omaksuttava täysin vain siinä määrin kuin se meille sopii. Meidän ei tarvitse kokonaan hylätä sitä, mikä on vielä todistamatonta – silti on parempi pitää vahvistamaton ajatus tauolla lisävahvistusta odoteltaessa, kunnes se on vahvistettu. Loppujen lopuksi meidän tulkintamme tosiseikoista ja tunteista on todellinen allekirjoituksemme, jolla tunnistamme itsemme ainutlaatuiseksi. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä9°

Päivän Saabinen symboli#39 on Koristeltu joulukuusi : Koristeltu joulukuusi Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä luoda sisäistä onnelli...

Suositut postaukset