sunnuntai 24. joulukuuta 2023

Saabinen symboli#274

Päivän Saabinen symboli#274 on Ryhmä ihmisiä astumassa suureen kanoottiin. Symbolin avainsana on JÄRJESTYKSEEN PANO. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kauriin♑4. asteessa (3° - 4°). Selkeämielisyys ja tehokkuus ovat johtajuusominaisuuksia, jotka edistävät hyvää järjestystä ja tehokkuutta. Tehokasta yhteistyötä yhteisen päämäärän hyväksi.


Intiaanit ovat nousseet kanoottiin


Ennen kuin aloitamme uuden yrityksen, teemme tärkeitä käytännön järjestelyjä, jotta olemme valmistautuneet asianmukaisesti kaikkiin mahdollisiin kokemuksiin. Se on kuin kanootin pakkaaminen kunnolla, jotta myöhemmät epävakauden vaarat tulisivat minimoitua. Valmisteluihin kiinnitetään huomiota jopa siihen pisteeseen asti, että koko huomiomme on välittömässä hetkessä ajattelematta pitkän tähtäimen tavoitetta. Raskasta kiveä nostavien kivenhakkaajien on keskityttävä kiveen, ei rakennukseen, jonka osa siitä tulee. Luotamme nykyisen työn todelliseen arvoon enemmän, koska muut jakavat sen. Tämä yhteistoiminnallinen puoli yhteisessä tehtävässä kehittää itseluottamusta, koska toimimme yhteisön tarpeiden mukaisesti. Kaikki on hyvin järjestelmällistä, joten tuloksena on tehokkuus. Käytännön asioiden järjesteleminen on tehokasta mielen järjestämisessä, ja sellaisesta selkeydestä syntyy kyky saavuttaa tuloksia minimaalisella panoksella ja häiriöttä. Nämä ominaisuudet ovat harvinaisia ja arvokkaita, joten ne kiinnittävät muiden huomion ja tuen.  Vaikka tämänkaltainen johtajuus onkin vastaus yhteisön tarpeisiin, se vaikeuttaa poikkeuksetta täysin tasa-arvoisen sosiaalisen integraation saavuttamista. Toisten kanssa toimeen tuleminen ei ole aina helppoa, joten seuraamme tarkasti kyvyttömyyttä tai haluttomuutta muodostaa harmonisia suhteita yhteisössä. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä20°

Päivän Saabinen symboli#50 on Pilvet lipuvat pitkin taivasta: Pilvet Tietoisuutta henkisistä voimista työssään. Kaikkiin elämänmahdollisuuk...

Suositut postaukset