keskiviikko 13. joulukuuta 2023

Saabinen symboli#263

Päivän Saabinen symboli#263 on Maahanmuuttajat rajalla. Symbolin avainsana on SAAPUMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Jousimiehen♐23. asteessa (22° - 23°). Uskon, mielikuvituksen ja odotuksen avulla luomme uuden elämän joka päivä.  Sisäisen itsen uudelleenarviointia.


Maahanmuuttajat

Kirjassaan Music of Life, Hazrat Inayat selittää, kuinka kaikki elämän yhteentörmäykset ja kolhut johtuvat täysin siitä, että sielut ovat väärässä paikassa yrittäen epätoivoisesti muuttaa asemaansa, kunnes he löytävät rauhan. Jokainen sielu on ainutlaatuinen ja yksilöllinen, ja sillä on kyky ilmaista neroutta, jos se löytää paikkansa maailmassa. Ellei tätä tehdä, elämä on eksistentiaalisesti levotonta – joten emme ole koskaan rauhassa, jos emme ole hyvässä asemassa. Kun maahanmuuttaja ylittää rajan, hän ottaa suuren riskin ja tietää varmasti, että hänen on opittava paljon asioita ja harjoitettava lisätaitoja löytääkseen paikkansa. Heidän saapumisensa toiseen elämään ei ole erilainen kuin omamme – myös me astumme joka päivä uuteen elämään, ja jokainen päivä tuo omat erilaiset haasteensa ja mahdollisuutensa. Tämä on elinvoimaisen ihmisen elämänasenne. Jokapäiväinen elämä tarjoaa mahdollisuuksia, joihin meidän on tartuttava, jos haluamme päästä parempaan asemaan kokeaksemme itsemme parhaalla mahdollisella tavalla. Se on kuitenkin kuin kohtalonpyörässä olemista – voimme mennä niin alas kuin ylös. Taantuma on tyypillisesti todisteena elinvoiman heikkenemisestä, luovan tunnelman puuttumisesta ja umpikujasta. Jos sydän ei ole sitoutunut ja innostus on harvinainen kokemus, tarvitaan syvällistä muutosta. Haluamme olla varmoja siitä, että olemme aitoja ja oikeassa paikassa, ja tämä vaatii joskus radikaalia muutosta. Kun tunnemme itsemme täysin todellisiksi ja jos työmme ja suhteemme ovat kaikki aitoja ja syviä – vain silloin voimme tuntea sielutietoisuuden. Muuten meidän on löydettävä rohkeutta mennä eteenpäin tai meitä uhkaa pysähtyminen sielun tasolla. Meidän on poistuttava pesästä, jos haluamme lentää. Neroudesta puhuminen on pilkkaamista – silti jokaisella meistä on mahdollisuus luoda jotain omaperäistä pelkällä ajatuksen voimalla. Tässä on kaava: usko ensin, käytä mielikuvitustasi ja sitten odota. Vain narrit ja hölmöt odottavat menestystä ilman kiihkeää uurastusta. Meidän on opittava saamaan todellisuus toimimaan tahtomme mukaan – toistuvasti ottamalla oppia  loputtomista yrityksistä ja erehdyksistä. Tätä kutsutaan usein koulutukseksi tai joskus tiedolla johtamiseksi. Tämä on salaisuus, joka erottaa vuohet lampaista. Lampaiden on niin kätevää hyväksyä elämän pettymykset ja hylätä kaikki todisteet siitä, että heidän oma riittämättömyytensä johti huonoihin yrityksiin ja loi ennalta määrätyt tulokset. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä30°

  Päivän Saabinen symboli#60 on Riikinkukko koreilee vanhan linnan terassilla: Riikinkukko Etsi vastauksia sisältä, tarvittaessa yleistä mie...

Suositut postaukset