torstai 14. joulukuuta 2023

Saabinen symboli#264

Päivän Saabinen symboli#264 on Sinikkalintu veräjän päällä. Symbolin avainsana on ONNI. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Jousimiehen♐24. asteessa (23° - 24°). Tullaksesi onnelliseksi säteile hyvää tahtoa – saamme mitä ansaitsemmeLupauksia ja onnellisuutta.


Sinikkalintu istuu veräjällä

Arvomme palkitaan aina – ja palkinnot ovat aina osuvia ja oikeudenmukaisia. Jos meillä on onni nähdä sinikkalintu asuinpaikkamme kynnyksellä, se johtuu siitä, että ansaitsemme sen. Tämä viisaus on kaiken viisauden perusta – saamme mitä ansaitsemme. Tarkemmin sanottuna meille tarjotaan sitä. Ennuste annetaan – merkit ovat aina paikalla – mutta vaatii jatkuvaa valppautta ja luovaa pyrkimystä saada paras mahdollinen. Monet ihmiset kokevat, että heillä on vähemmän kuin he tarvitsevat, vähemmän kuin he ansaitsevat. Silti he seisovat kypsän hedelmäpuun alla ja katsovat maahan pudonneita mädäntyneitä tuotteita liian peloissaan tai tietämättöminä katsoakseen ylös ja huomatakseen kypsät hedelmät. Uskomme runsauteen luo runsautta. Palkitsevan kokemuksen immanenssi on jatkuva joki, joka virtaa elämäämme ja syleilee meitä, kantaa meitä ja virkistää meitä; meidän täytyy vain korjata se. Oikea asenne – jolla emme vain saa palkintoja vaan myös kannustamme lisää runsautta – on säteilevää hyvää tahtoa. Osoitamme täydellisen itseluottamuksemme ja hyvinvointimme kaikille, jotka tulevat elämäämme. Tällä asenteella hyödynnämme kaikkia mahdollisuuksia ja teemme elämästämme rikasta ja tyydyttävää. Käyttäydymme ikään kuin olisimme rikkaita ja siksi meistä tulee rikkaita. Tämä ei toimi niin hyvin ilman, että vakaviin seurauksiin kiinnitetään riittävästi huomiota. Huolimaton ja huoleton on harvinainen ominaisuuksien yhdistelmä, ja se on harvinaista syystä – koska se on niin epäkäytännöllistä. Tämän lähestymistavan vaarana on, että meillä on taipumus menettää ulottuvuusmuutosten mahdollisuudet ja voimme rappeutua tylsiksi "ei-entiteeteiksi". On aika olla huoleton ja aika olla varovainen. Onni ei ole satunnainen sattuma – ne, jotka tekevät huolellisia valintoja ja pysyvät sitkeästi tiellään, houkuttelevat sitä luokseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä30°

  Päivän Saabinen symboli#60 on Riikinkukko koreilee vanhan linnan terassilla: Riikinkukko Etsi vastauksia sisältä, tarvittaessa yleistä mie...

Suositut postaukset