tiistai 12. joulukuuta 2023

Saabinen symboli#262

Päivän Saabinen symboli#262 on Kiinalainen pesula. Symbolin avainsana on ERISTYNEISYYS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Jousimiehen♐22. asteessa (21° - 22°). Elämän todelliset palkinnot tulevat tasapainon, sisäisen tietoisuuden ja itsehillinnän kautta.  Itsekunnioituksen säilyttäminen epätavallisissa ja oudoissakin olosuhteissa.


Kiinalainen pesula, Pixabay


On välttämätöntä vastustaa mahdollista sisäistä alemmuuden tunnetta, joka syntyy, kun ihmiset halveksivat työtämme ja arvoamme – kuten voi tapahtua kiinalaisessa pesulassa työskenteleville, joiden palvelulla yhteisölle on todellista, vaikkakin piilotettua merkitystä. Symboli vihjaa heistä, joiden polku kohti itsensä optimointia edellyttää hyvin erikoistuneen ammatin harjoittamista, joka saattaa estää heiltä pinnallisen yhteyden toisiin ihmisiin ja jopa eristäytymisen – jokseenkin epäsosiaalisen elämäntavan, joka vaatii meiltä valtavaa keskittymistä tärkeisiin tavoitteisiin. Minkä tahansa ammatin hallitsemiseksi on täysin välttämätöntä tarkkailla huolellisesti sisäistä tilaamme ja kääntyä päivittäin oman sisäisen viisauden puoleen. Kaikki mitä ulkomaailmassa tehdään, on peräisin sisäisestä maailmasta kuten ajatukset ja korkeampi visio. Joten uudelleen sitoutuminen sisäiseen lähteeseen on erittäin terveellistä. Kestävän, palkitsemattoman ja jopa epäkunnioitetun työn ylläpitäminen vaatii hellittämätöntä omistautumista ja syvää uskoa itseensä ja työhönsä sekä varmaa luottamusta siihen, että tästä työstä on hyötyä myös muille. Elämän suuri rikkaus syntyy lopulta sellaisen tavoitteen saavuttamisesta, jonka kannustimet ovat kaukaisia. Nyky-yhteiskunta tyypillisesti palkitsee niitä, joiden saavutukset ja ominaisuudet näkyvät – tämä ei ole lainkaan osoitus kulttuurin tunne- tai henkisestä kypsyydestä. Tämän vuoksi meidän on kehitettävä esimerkillistä itsevarmuutta. Tämä on välttämätön väline arvokkuuden tunteen ylläpitämiseksi, mutta kehittyy kuitenkin mestarin ominaisuudeksi – kyvykkyytemme pysyä omana itsenämme omituisissa ja ärsyttävissäkin tilanteissa. Eristyneisyys työssä – ehkä aluksi sosiaalisen ympäristön arvostuksen puutteen pakottamana – voidaan nyt nähdä polkuna kohti epätavallista sisäisen tietoisuuden ja itsehillinnän syvyyttä ja ilmaisua. Vetäytymällä elämän kiireestä opimme koskettamaan sielutietoisuuden tilaa ja kehittämään assosiaatioita vaikutustaan säteilevien henkisten tai enkelivoimien kanssa. Tämä edistää pääsyä inspiroidun luovan olemuksemme korkeimpiin ulottuvuuksiin. (James Burgess)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä30°

  Päivän Saabinen symboli#60 on Riikinkukko koreilee vanhan linnan terassilla: Riikinkukko Etsi vastauksia sisältä, tarvittaessa yleistä mie...

Suositut postaukset