torstai 9. marraskuuta 2023

Saabinen symboli#228

Päivän Saabinen symboli#228 on Syksyinen metsä loistaa värikkäänä. Symbolin avainsana on TÄYTTYMYS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Skorpionin♏18. asteessa (17° - 18°). Hedelmä sisältää siemenen. Eri aikoina on erilaiset mahdollisuudet, silti yhtä rikkaat.


Syksyn väriloistoa

 

Elämässämme on vaiheita, jotka voidaan usein ymmärtää paremmin katsomalla metaforia luonnossa. Täällä meillä on tunne, että ihmisen täyttymys tulee hänen elämänsä syksyllä – kun persoonallisuuden värikäs rikkaus puhuu heidän kyvystään tarjota kohtaamistensa hedelmiä. Elämän perimmäinen lupaus saavutetaan vain henkilökohtaisella osaamisella ja täydellisimmällä itsekokemuksella. Persoonallisuus on monimutkainen ja näyttää usein ristiriitaiselta. Mutta kun aika koittaa, kaikki palaset sopivat yhteen ja muodostavat kuvakudoksen, joka on yksi yhtenäisen ilmaisu. Osien moninaiset ilmenemismuodot tuodaan todelliseen hedelmään, kun löydämme itseilmaisumme korkeimman asteen. Tästä synergiatasosta saatava hyöty on niin paljon suurempi kuin voimme kuvitella. Meidät palkitaan siitä, että pidämme hengissä kaikki elämämme monet ja erilaiset osa-alueet emmekä anna minkään mahdollisesti hyödyllisen "rupsahtaa". Jokaisella meistä on mahdollisuus menestyä yhdellä useista eri kiinnostuksen kohteista. Todellinen saavutus on kuitenkin hallita useita ja saavuttaa todelliset taidot – ei vain useiden jousen kielten, vaan korkeamman tietoisuuden ulottuvuuden, joka voi syntetisoida ne yhdeksi ainutlaatuiseksi taitosarjaksi. Tämä on elämäviestimme, jonka vain me voimme saada aikaan. Metsän kauneus korostuu syksyllä huolimatta sen ympärivuotisesta kauneudesta. Tämä johtuu siitä, että minkä tahansa dynaamisen elävän järjestelmän hedelmä sisältää siemenensä, ja yhdessä ne osoittavat elämän täyden piirin sen täydessä loistossaan. Se on luonnon korkea palvelutehtävä jokaiselle elävälle olennolle – jatkuvuus on sen ensisijainen tavoite, implisiittisellä lupauksella, että evoluutio tapahtuu luonnollisesti. Mikä tahansa potentiaali, kun sen ihanne toteutuu, on linjassa tämän universumin järjestyksen ja kauneuden dramatisoidun muodon kanssa. Meidän on vain luovutettava siemenemme, ja kaikki maailmankaikkeuden rajattomat resurssit ovat käsillä, jotta voimme viedä parhaat puolemme eteenpäin edistääksemme kaiken sen suurenmoisuutta. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä29°

Päivän Saabinen symboli#59 on Kaksi suutaria työskentelemässä pöydän ääressä: Suutarit työssään Tämä symboli kertoo yhteistyöstä ja kumppanu...

Suositut postaukset