perjantai 20. lokakuuta 2023

Saabinen symboli#208

Päivän Saabinen symboli#208 on Ihminen keskellä valon voimia. Symbolin avainsana on REAGOINTIKYKY. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Vaa´an♎28. asteessa (27° - 28°). Elämä on pyhiinvaellus pimeydestä valoon, joka takaa pysyvän palkinnon uskolliselle. Tietoisuutta siitä, että saat henkimaailmalta apua tarvitessasi sitä.


Valonvoimat


Tämä on symboli meidän reagoinnistamme sisäiseen toivon tunteeseen. Meidän tulee välttää toiveajattelua, kun sitä ei korista tosiasioiden tarkka pohdiskelu ja saavuttamistahto puuttuu, koska se johtaa itsen turmeltumiseen. Silti luottamus varmuuteen hyvästä lopputuloksesta, myrskyn jälkeiseen rauhaan, on pätevä hengellinen periaate. Nostaaksemme tämän impulssin korkeimmalle tasolle, jolla se on hyödyllistä, meidän on yksinkertaisesti hyväksyttävä myönteinen todiste siitä, että kaiken valheellisen maailman takana on perustavanlaatuinen ystävällisyys. Tämä synnyttää jopa varovaisessa sielussa tunteen, että maailma itsessään on hoitava ja rohkaiseva paikka esittää ideoitamme ja mielikuvitustamme. Siihen voidaan luottaa; luottamus palkitaan menestyksellä. Pyhiinvaellus pimeydestä valoon vaatii meitä ponnistelemaan eteenpäin räjähtämättömällä rohkeudella, turvaten tietoon sitä, että matka itsessään on oma palkintonsa – mutta samalla tietoinen siitä, että irtautuminen tuloksista on itse asiassa se, mikä takaa onnistuneen tuloksen. Omilla ehdoillaan vakavasti otettuna elämä takaa kestävät palkinnot. Pilipalijutut ei toimi, jos todella emme kuitenkaan haluaisi sitä, koska saamme paljon enemmän elämästä, joka palkitsee sopivasti rohkeuden ja selkeyden. Intuitiivisesti johdetut oikeudenmukaisuuden periaatteemme edellyttävät, että rohkeita, selkeämielisiä yksilöitä arvostetaan sopivasti. Tämän kosmisen lain toimiessa näemme, että olosuhteidemme yksityiskohdat ja ilmapiiri heijastavat oikein ja tarkasti mielialamme ja mahdollisuutemme. Tämä on syvästi tyydyttävä parannus vaihtoehtoon – jotain-turhaan – ja se on pohja, jolle henkinen eheys on rakennettu. Koska kaikki ovat samojen häikäilemättömästi sovellettavien luonnonlakien alaisia, reagoivassa sielussa – joka näkee kaiken kärsimyksen sydäntä särkevänä mutta oikeudenmukaisena – kehittyy myötätuntoisen viisauden syvin taso ja tunne henkisestä toveruudesta kaikkien olentojen kanssa. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä29°

Päivän Saabinen symboli#59 on Kaksi suutaria työskentelemässä pöydän ääressä: Suutarit työssään Tämä symboli kertoo yhteistyöstä ja kumppanu...

Suositut postaukset