torstai 19. lokakuuta 2023

Saabinen symboli#207

Päivän Saabinen symboli#207 on Lentokone liitää taivaalla. Symbolin avainsana on HEIJASTUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Vaa´an♎27. asteessa (26° - 27°). Yleiskatsaus tukee hyvää harkintaa näkemällä asiat niiden todennäköisten seurausten perusteella. Vaikeuksien muuntamista tai pakoa todellisuudesta.


Lentokone liitää taivaalla


Jotkut ihmiset ovat täysin kyvyttömiä huomioimaan välitöntä todellisuutta, ja jotenkin he vain törmäävät käsillä olevan tilanteen tai asian totuudesta olematta todellisuudessa kiinni. Toiset, jotka ovat hankkineet taitoa itsesäätämiseen, tulevat erittäin taitaviksi käsittelemään kriisejä tehokkaasti. Selvästikin se, mitä näistä tyypeistä olemme, riippuu paljon siitä, että meillä on kekseliäs luonne – laaja ja syvä mielikuvituksen paletti, joka mahdollistaa sopivan luovuuden. Tässä kuvassa lentokone vihjaa yleiskuvaan, joka on heijastusta ruokkiva näkökulma. Ajatuksena on, että voimme saada täydellisemmän ja toimivamman käsityksen mistä tahansa tilanteesta katsomalla kohtauksia ja skenaarioita niiden todennäköisten seurausten ja niiden suhdetta muihin asioihin. Elämässä tämä korkeampi todellisen älykkyyden taso saavutetaan kohtaamisen ja mietiskelyn kautta; näin ollen meidän on otettava se huomioon asenteessamme tai lähestymistavassamme ja siinä, kuinka sopeudumme olosuhteisiin. Joten vaikka emme haluaisikaan sitä, mitä saamme, kekseliäänä ihmisenä ryhdymme kokemaan ja löytämään tavan hyötyä – esimerkiksi keräämällä viisautta. Kun testaamme uutta ymmärrystämme, projisoimme mielikuvituksemme potentiaalin kenttään elämän normaaleissa yritys- ja erehdysprosesseissa. Mielikuvitus on luova voima; se luo tulevaisuuden, ja sen ulottuvuus on loputon. Näin ollen meistä tulee tietyssä mielessä kuolemattomia olentoja olemalla alkuunpanijoita ja siten osa kaikkea, mitä tapahtuu ikuisesti projektiemme seurauksena. Kaikista päinvastaisista todisteista huolimatta ihmislajilla on vaikuttava psykologinen kypsyys käyttäytymisalueellaan. Osaamme ennakoida seurauksia, osaamme arvostaa muita näkökulmia, ja voimme kurittaa itseämme lykkäämään henkilökohtaista tyydytystä suuremman hyvän puolesta. Olemme erittäin tyytyväisiä, kun saamme edes maistaa tätä edistynyttä olemisen tilaa. On tiettyjä hetkiä, jolloin voimme koskettaa itsessämme paikkaa, joka resonoi korkeimpien kanssa – silloin, ehkä vain hetkeksi, meillä on kyky tuntea ihmisen potentiaali pohjimmiltaan. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset