sunnuntai 15. lokakuuta 2023

Saabinen symboli#203

Päivän Saabinen symboli#203 on Kiekuva kukko. Symbolin avainsana on PALAVA INTO. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Vaa´an♎23. asteessa (22° - 23°). Onnistumme saamalla maailman tietoisiksi ominaisuuksista, jotka määrittelevät meidät. Uusia mahdollisuuksia odotettavissa.


Kukko kiekuu

Kukon symboli yhdistetään usein omahyväisyyteen ja mahtipontisuuteen; nämä asenteet eivät johda meitä mihinkään hyödylliseen. Todennäköisesti ne aiheuttaisivat vastarintaa, joka voisi estää laillisen edistymisemme. Meidän on kuitenkin tehtävä maailmalle tunnetuksi ne ominaisuudet, taidot ja pyrkimykset, jotka määrittelevät meidät. Tämä johtaa käytännön palkintoihin, kun opimme hyödyntämään tehokkaasti omia ainutlaatuisia ja erottuvia ansioitamme. Taistelu sopivan paikan saavuttamiseksi elämässä on syvästi merkityksellistä ja antaa pysyvän merkityksen sielun tasolla. Toisinaan egon on otettava riski menettää armo, kun se huutaa hieman ilmoittaakseen sielun tarkoituksen. Kohtuuttomasti otettuna tällainen käytös voi hyvinkin muuttua epäelegantiksi ja uhata sosiaalista vakauttamme – kuitenkin, kun meitä motivoi itsensä esiintuomisen palava into, tällaiset huolet ovat toissijaisia. Itse asiassa hyvin usein peloton itsensä esiintuominen riittää voittamaan muiden mielet ja sydämet, joihin pyrimme vaikuttamaan. Se varmasti turvaa huomion ja mahdollisesti myös uskollisuuden, ja molemmat ovat menestyksen tekijöitä. Henkilö, joka pystyy elämään ja julistamaan omia ainutlaatuisia ideoitaan ja arvojaan, joita eivät tahraa yhteiskunnalliset hienoudet ja yhteisön paheksuminen, on hyvin erityinen. Meillä on omia oivalluksia ja erottelukykyä – ja sielu vahvistaa peruseheytensä elämässä vain, kun niiden oletetaan riittävän jokaiseen kohtaamaamme tilanteeseen. Tällaisella rehellisyydellä on hyvin todennäköistä, että sosiaalinen roolimme ja tapamme hoitaa asioitamme jäävät yleisesti haastamatta. Pystymme siis luomaan sujuvan, tyydyttävän ja täysin autenttisen elämänpolun. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä29°

Päivän Saabinen symboli#59 on Kaksi suutaria työskentelemässä pöydän ääressä: Suutarit työssään Tämä symboli kertoo yhteistyöstä ja kumppanu...

Suositut postaukset