lauantai 30. syyskuuta 2023

Saabinen symboli#188

Päivän Saabinen symboli#188 on Kytevä takka hylätyssä talossa. Symbolin avainsana on HUOLTAJUUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Vaa´an♎8. asteessa (7° - 8°). Menetämme sen, mitä emme turvaa menettämiseltä. Toisaalta tämä symboli kertoo siitä, että sinussa kytevä tuli voi vielä roihahtaa intohimon liekkeihin.


Kytevä takka on roihahtanut uudelleen liekkeihin


Miksi tuli syttyy, kun kotona ei ole ketään? Se todistaa, että joku oli siellä äskettäin ja viittaa siihen, että joku on pian taas, ja sillä on kaksoistoiminto, joka estää hellävaraisesti mahdollisia tunkeilijoita, kuten valon jättäminen päälle, kun lähdemme ulos, ja myös luomaan kodikasta tunnelmaa. Olemme jokainen luoneet meille tutun maailman – ja hyvin syvällä tasolla se on kotimme. Se ei sisällä vain sitä, missä syömme ja nukumme; se sisältää myös työn ja sosiaalisen toiminnan. Olemme sijoittaneet elämämme tähän maailmaan; mikään materiaali ei ole arvokkaampaa. Polttava tuli on hyvä metafora intohimolle, jota tunnemme – sekä luoda ainutlaatuista maailmaamme että osoittaa voimakasta uskollisuutta jokaista siellä asuvaa yksilöä, toimintaa ja skenaariota kohtaan. Tämä uskollisuus on todellinen voima, joka turvaa asioiden jatkuvuuden tasaisesti entiseen tapaan. Joten vaikka hylkäämmekin joksikin aikaa minkä tahansa osan elämästämme - maailmasta - kodistamme, voimme silti palata takaisin - niin kauan kuin meillä on intohimoa siihen. On muistettava, että voimme saavuttaa vain vähän tai ei mitään, ja meidän on hyödynnettävä muiden avuliasta tukea, jotta voimme yhdessä luoda maailmamme yksityiskohtia. Tämä helpottuu suuresti, kun näkemyksemme tulevasta nousee – palava halumme – olla hallitseva voima. Tämän tasoinen selkeä, intohimoinen itsensä projisoiminen herättää aina kohua – ja huomaamme, että meidän on kasvatettava vastuuta. Mitta siitä, kuinka pitkälle ulottuvuutemme on, on vastuun taso, jonka olemme valmiita kantamaan ja kykenemme kantamaan. Toisaalta, jos emme täysin osallistu omiin asioihimme, huomaamme, että ne eivät ole enää meidän asioitamme. Osallistuminen on intensiivistä huolellisen, huomaavaisen osallistumisen prosessia, ja menetämme kaiken, mitä emme ole asianmukaisesti turvanneet menetykseltä jatkuvalla innokkaalla osallistumisellamme. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä20°

Päivän Saabinen symboli#50 on Pilvet lipuvat pitkin taivasta: Pilvet Tietoisuutta henkisistä voimista työssään. Kaikkiin elämänmahdollisuuk...

Suositut postaukset