perjantai 29. syyskuuta 2023

Saabinen symboli#187

Päivän Saabinen symboli#187 on Nainen ruokkimassa kananpoikia samalla suojellen niitä haukoilta. Symbolin avainsana on NEUVOKKUUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Vaa´an♎7. asteessa (6° - 7°). On älykästä suojella itseämme vaaroilta, jotka väistämättä ympäröivät meitäRuokkiminen, huolehtiminen, vartiointi.


Nainen ruokkii ja vartioi kanoja, made by Wombo

Meidän on suojeltava itseämme ei-toivotun tunkeilevilta voimilta, mukaan lukien tietyt luonnon ilmiöt. Haukat syövät kanoja, ellemme pysäytä niitä; tässä metaforassa me olemme kanoja – ja vieraat ja epäystävälliset ihmiset ovat mahdollisia haukkoja. Elämä on hyvin monimutkaista, ja sillä on vakavia kielteisiä seurauksia, jos meillä ei ole kykyä hallita omia etujamme asianmukaisella huolellisuudella ja soveltuvuudella. Arvokasta on vaalittava, suojeltava vahingoilta ja tuettava täysin kaikilla tarpeiden tasoilla. Silti on aina löydettävä tietoinen tasapaino luonnon järjestyksen säilyttämisen ja tavoittelemamme kehityksen edistämisen välillä. Yhteistyöllä – kuten ihmisen ja luonnon välillä – saadaan väistämättä paras lopputulos. Älykkyyden henkisen laadun ilmaiseminen osoittaa, että meillä on hyvä käsitys siitä, kuinka parhaiten diplomaattisesti sovittaa yhteen ympärillämme toimivat eri voimat ja optimoida strategioitamme selviytyä ja menestyä. Nämä haasteet stimuloivat yksilöllistä sielua – inspiraatio tuo esiin luovia tapoja käsitellä mitä tahansa, ja siitä tulee sitten resurssi, joka sponsoroi parannuksia yleisessä arvostuksessamme elämän rikkautta kohtaan. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä20°

Päivän Saabinen symboli#50 on Pilvet lipuvat pitkin taivasta: Pilvet Tietoisuutta henkisistä voimista työssään. Kaikkiin elämänmahdollisuuk...

Suositut postaukset