maanantai 25. syyskuuta 2023

Saabinen symboli#183

Päivän Saabinen symboli#183 on Uuden päivän koitto paljastaa kaiken muuttuneen. Symbolin avainsana on INNOVAATIO. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Vaa´an♎3. asteessa (2° - 3°). Valintamme määrittelevät meidät, ja vaihtoehtoja keksiä itsemme uudelleen tapahtuu joka päiväUusia näköaloja ja uusia mahdollisuuksia.


Uuden päivän koitto


Meitä kaikkia motivoi vahvasti vastustamaton halu löytää äärimmäinen itseriippuvuus – olla juuri sitä mitä olemme ulkoisista voimista huolimatta. Tästä johtuen meidän täytyy loihtia polku läpi elämän, joka mahdollistaa jokaisen henkilökohtaisen itsen ominaisuuden ilmenemisen ja loistamisen. Aamunkoitto tulee ja kaikki on taas muuttunut. Meidän on keksittävä itsemme uudelleen joka aamu toistaen jatkuvasti innovaation tarvetta. Siksi on hyvä, että kokeiluhalumme on kyltymätön. Innovaatio vaatii yrityksen ja erehdyksen itsensä vuoksi, ja me rakastamme sitä. Tämän ja yksin tämän ansiosta voimme jatkaa loputonta itsetutkiskelua seikkailunhaluisessa ihmiskokemuksen kirjossa. Huolimatta luonteenpiirteiden kaleidoskooppisesta vaihtelusta ja perusteellisuudesta, jolla yritämme esitellä itsemme, tulemme löytämään henkilökohtaisen johdonmukaisuuden toistuvassa teemassa, miten olemme, mikä antaa selkeän kuvan siitä, keitä olemme. Tärkeimmissäkin asioissa meillä on todellinen haaste löytää paras ratkaisumme – tehtävämme valinnat määrittelevät meidät; ne ovat usein odottamattomia. Mahdollisuuksien kirjo on rajaton – jokapäiväisissäkin asioissa meillä on loputtomasti vaihtoehtoja olla mitä haluamme. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä20°

Päivän Saabinen symboli#50 on Pilvet lipuvat pitkin taivasta: Pilvet Tietoisuutta henkisistä voimista työssään. Kaikkiin elämänmahdollisuuk...

Suositut postaukset