sunnuntai 24. syyskuuta 2023

Saabinen symboli#182

Päivän Saabinen symboli#182 on Kuudennen juurirodun valo muuttuu seitsemänneksi. Symbolin avainsana on KYNNYS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Vaa´an♎2. asteessa (1° - 2°).  Rotumme on muuttumassa nykyisistä epätäydellisyyksistään kohti valaistunutta tulevaisuutta. Nykyisen yhteisön jotkut asiat jäävät taakse ja uusi, kehittyneempi ja korkeampi taso syntyy.


Juurirodut


Tiettyjen esoteerikoiden mukaan ihmiskunta on tällä hetkellä kahden merkittävästi erilaisen ilmentymistason kynnyksellä. Siirtyminen kuudennesta seisemänteen sisältää muutosprosessin, joka alkaa ensin nykyisten epätäydellisyytemme ja rajoitteidemme tunnustamisesta. Meidän on tutkittava huolellisesti historiaa, aivan kuin se olisi peili, jotta voimme havaita, kuinka ominaispiirteemme ovat heijastuneet olosuhteidemme mukaan. Elämme modernissa globaalissa yhteiskunnassa, joka on erittäin monimutkainen kokoonpano ajattelua ja käyttäytymistä, ja meidän on ymmärrettävä keitä olemme ja mitä teemme. Tämä on päätehtävämme kuudennen rodun olentoina. Pohdiskeluprosessin aikana tietoisuuteen tulee totuus siitä, mitä arvostamme. On todisteita siitä, että osoitamme liian vähän arvostusta annettuja lahjoja kohtaan. Tämä näkyy huonona fyysisenä terveytenä ja erilaisissa planeetan väärinkäytöksissä, jotka ovat saaneet aikaan ilmastonmuutoksen ja eri lajien sukupuuttoon kuolemisen. Kynnyksen ylittäminen ei ole fyysisen etäisyyden tai edes ajassa kulkemista; meidän on muutettava valoa. Useimmat maapallon ihmiset eivät tiedä, miten tämä saavutetaan, joten meillä, joilla on suuri tehtävä, on kantaa muiden taakka. Meidän on esitettävä selkeä, vahva, optimistinen ja valistunut näkemys rotumme tulevaisuudesta. Meidät haastetaan tässä kaikin puolin. Meitä vastaan olevat voimat saisivat meidät menettämään sydämensä, tuntemaan olomme heikoksi, ohjaamattomiksi ja alttiiksi epäonnistumaan. Emme saa sallia itsemme tyytyä rappeutuneeseen tyytyväisyyteen. Saatamme menettää kaiken todellisuudentajun ja tulla täysin epäkäytännöllisiksi. Monet taantuvat mieluummin muihin maailmoihin kuin kohtaavat fyysisen todellisuuden kovat tosiasiat. Meidän on löydettävä oikeutettu tasapaino todellisen ja ihanteen välillä – rohkaistaksemme jokaista yksilöä saavuttamaan oman ainutlaatuisen potentiaalinsa ja luottamaan siihen. Tämä on sekä siirtymän keino että tulos. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä20°

Päivän Saabinen symboli#50 on Pilvet lipuvat pitkin taivasta: Pilvet Tietoisuutta henkisistä voimista työssään. Kaikkiin elämänmahdollisuuk...

Suositut postaukset