keskiviikko 30. elokuuta 2023

Saabinen symboli#158

Päivän Saabinen symboli#158 on Ensimmäinen tanssitunti. Symbolin avainsana on TUKI/APU. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Neitsyen♍8. asteessa (7° - 8°). Tarvitsemme opetusta itsemme täydentämiseksi; kehittyessämme voimme auttaa muita opettamaan. Lahjakkuus tulee esille vasta harjoittelemalla, itsekurilla ja keskittymällä.


Tanssitunti

Kehittyessämme saamme entistä enemmän ymmärrystä siitä, keitä olemme. Itsen ainutlaatuisuus tarkentuu ajan myötä. Silti aika ei itse muokkaa meitä, vaan kohtaamamme tapahtumat, erityisesti haasteet. Kokeilut ovat välttämättömiä prosesseja, jos haluamme herättää sisällämme innostuksen jatkaa tehokasta harjoittelua. Elämän tanssi sisältää äärettömät versiot sen rytmistä ja tarjoaa rajattomasti muunnelmia melodiansa teemasta – eikä mikään ole erityisen parempi kuin toinen paitsi yksilön korvaan. Tarvitsemme apua virittääksemme itsemme ja päästäksemme omaan rytmiin ja melodiaan, tarvitsemme siihen apua – me kaikki tarvitsemme apua. Tämä kuva osoittaa oikein auttajan roolin: he vain auttavat meitä oppimaan tanssimaan paremmin. Voimme nähdä sen korkeana yhteistyönä. On aina merkittävä ero siinä, mitä saavutamme ja mitä voisimme saavuttaa henkilökohtaista osaamista edelleen kehittämällä. Jokainen meistä on henkisesti varustettu erityisillä taidoilla edistää henkilökohtaista huippuosaamista. Ohjaajan tehtävänä on stimuloida tehokasta pyrkimystä tunnistamalla ja rohkaisemalla yksilön erityisiä kykyjä kohti suurempaa itsensä toteuttamista. Jos haluamme olla täysin yhteydessä toisiin ja heidän toiveisiinsa ja unelmiinsa, henkisiin pyrkimyksiinsä ja ymmärryksen tarpeeseen, päätämme ryhtyä jaloon tehtävään itsensä täydentämiseksi. Kun kehitymme kohti omaa täydellisyyttämme, voimme paremmin auttaa muita. Tämä voidaan joskus tehdä varsin kevyesti – ja voimme iloisesti hyväksyä oman sopimattomuutemme. Silti on parempi olla antamatta tällaisen satunnaisen lähestymistavan rappeutua elämänpoluksi – koska se ei johda meitä mihinkään.  (James Burgess)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset