lauantai 19. elokuuta 2023

Saabinen symboli#148

Päivän Saabinen symboli#148 on Monta pikkulintua suuren puun oksilla. Symbolin avainsana on HAARAUTUMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Leijonan♌28. asteessa (27° - 28°). Yritä rentoutua ja nähdä kokonaisuus odotellessasi tilanteen rauhoittuvan kokonaan.


Paljon pikkulintuja puissa


Näinä ratkaisevina hetkinä meidän on valittava se, mikä ruokkii pitkän aikavälin tavoitteitamme. Jos otamme linnut edustamaan inspiraation ja ideoiden henkistä maailmaa, tämä symboli viittaa tarpeeseen rajoittaa itseämme valitsemalla yksi monista vaihtoehdoista. Me itse asiassa määrittelemme itsemme sen perusteella, mitä hylkäämme käytettävissämme olevien valintojen suuresta määrästä. Tämä on yleensä parasta tehdä harkitsemalla huolellisesti todennäköisiä seurauksia ennen minkään tietyn elämänvaiheen toteuttamista. Voimme laajentaa elämänmahdollisuuksiamme sen perusteella, mitä on tarjolla, mutta vain niin kauan kuin valitsemme yhden asian tai idean toisen sijasta. Jotkut ihmiset ovat hyvin avoimia epävarmuudelle, ja he voivat jopa nauttia hetkellisen oman merkityksensä kieroutuneesta tunteesta hämmentyneenä – tämä ei johda mihinkään, jolle voimme rakentaa tyytyväisen elämän. Pienemmistä asioista tulee suurempia: Pienet ideat kasvavat joskus tärkeiksi – kuten arvot ja periaatteet, jotka jäsentävät elämäämme ja juurtavat meidät puun tavoin todellisuuteen. Joka hetki seisomme mahdollisen tulevaisuuden risteyksessä. Jos olemme hämmentyneitä, meidän on todella löydettävä keskus – koska kykymme selviytyä kriisistä riippuu tästä. Kriisi on käännekohta, ja meidän on käännyttävä oikeaan suuntaan. Kohtalomme kehittyy kuin joki, jonka lähde tuolloin on näennäisesti merkityksetön ja usein hämärä. Tämä neuvoo meitä keskittymään ideoihin, joilla on kestävä suuntautuminen ja jotka ruokkivat pitkän aikavälin tavoitteitamme – esimerkiksi hyvyyttä ja kauneutta – joten niistä tulee hämmennyksen sijaan tulevaisuutemme perusta. Elämä testaa meidät sen suhteen, pystymmekö pitämään malttimme. Meille tulee elämässä niin paljon eteen tilaisuuksia tai haasteita – ja meidän on säilytettävä tasapaino tai menetämme kyvyn hallita ja luoda elää niin kuin haluaisimme sen olevan. Kuitenkin, jos pystymme vangitsemaan tietyn hetken tunnelman ja pitämään siitä kiinni itsevarmasti voimalla ja optimismilla, koemme ihmishengen ulottuvilla olevan olemisen ihmeellisen keveyden. (James Burgess)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä29°

Päivän Saabinen symboli#59 on Kaksi suutaria työskentelemässä pöydän ääressä: Suutarit työssään Tämä symboli kertoo yhteistyöstä ja kumppanu...

Suositut postaukset