maanantai 21. elokuuta 2023

Saabinen symboli#149

Päivän Saabinen symboli#149 on Merenneito. Symbolin avainsana on TÄRKEYS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Leijonan♌29. asteessa (28° - 29°). Voit käyttää luovasti intuitiivista viisauttasi.


Merenneito

Puhdas henki vaatii, että elämä loistaa iloisesti. Merenneito on kuva tinkimättömästä, taiteellisesta, viattomuudesta ja innokkuudesta. Hänen tavoin jokainen meistä on pohjimmiltaan täysin tahraton; tämän seurauksena meidän on hylättävä kaikki epäaito elämässämme, koska se turmelisi olemuksemme elementaarisen eheyden. Loppujen lopuksi itsensä toteuttaminen on kaikki, millä on todellista arvoa, kun pyrimme täysipainoisesti osallistumaan elämään tutkiaksemme ja ilmaistaksemme luonteemme kaikkia puolia. Puhdas henki, jonka olemus-luonto on tulinen vapaus, sielu uudistuu jatkuvasti ikuisessa synnytysprosessissa. Tämä paistaa läpi naiivin elämäninnostuksen valona – innostuksena uusiin kokemuksiin. Ilman tätä uudistumista ei koskaan voisi olla täysin oma itsensä. Ollaksemme täysin sellaisia, joita olemme, meidän on lähdettävä koko sydämestämme tapahtuvaan, seuraten vaistojamme ja luottavaisin niiden ohjaavan meitä olemaan aitoja. Tärkeys ja asemamme korostaminen – on luonnollinen seuraus tästä elämänasenteesta. Tiedämme mitä haluamme, haluamme sen nyt – ja jos se ei ole mukavaa muille, muut voivat perääntyä! Tällainen taipumus on todiste halusta, ja halu on elämänvoiman olennaisin osa; se on aina hyvä. Tämän mukaan toimiminen ei kuitenkaan välttämättä aina ole tietoista ja voi joskus horjuttaa tasapainoa suhteessamme muihin. Syrjintä on suositeltavaa, jos haluamme minimoida liian suuren tunteettomuuden aiheuttaman hankaluuden. Merenneito on kuitenkin iloinen luonnonvoima yksinkertaisesti siksi, että hän luottaa tunteisiinsa ja toimii niiden varassa välinpitämättömästi; hän tuo elämään loistoa olemalla mitä on. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä17°

 Päivän Saabinen symboli#47 on Taistelu miekkojen ja soihtujen välillä : Miekat ja soihdut Pentti Lempiäisen mukaan miekka kuvaa taistelua, ...

Suositut postaukset