maanantai 29. toukokuuta 2023

Saabinen symboli#69

Päivän Saabinen symboli#69 on Nuolikotelo täynnä nuolia. Symbolin avainsana on VALMISTAUTUMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kaksosten♊9. asteessa (8° - 9°). Herkkyyttä kuunnella omia tarpeitaan ja kykyä toimia oikein käytännön tilanteissa. Käyttää kokemusta hyväkseen.


Nuolikotelo

Jousiampuja ei halua kuluttaa nuoliaan, eikä niiden kantaminen ole rasittavaa. Joillakin elämämme osa-alueilla meidän on pakko tehdä valmisteluja varmuuden vuoksi. Nykymaailmassa on parempi varustaa itsemme taidoilla aseiden ja työkalujen sijaan. Taitojen alueella mieli on suvereeni hallitsija, koska sillä on älykkyyttä ja valppautta havaita nopeasti, missä etumme ovat. Mielen kouluttaminen on järkevä sijoitus. Tunnemme olevamme rikkaita, kun tiedämme kuinka luoda yltäkylläisyyttä hyödyntämällä omia taitojamme. Oikeutemme olla olemassa vapaana tarpeista tai hyökkäyksistä ulottuu jopa muille kohdistuvien vaatimusten tasolle – voimme vaatia sitä, mikä on kohtuullista fyysisten tarpeidemme ylläpitämiseksi. Silti lupa ja moraalinen oikeudenmukaisuus eivät suinkaan aina riitä. Joskus meidän on otettava se, mitä ei ole tarjolla toteuttaaksemme täysin oikeutettuja aikeitamme. Tässä on tietysti vaaransa. Meillä on oikeus puolustaa, mutta onko meillä mahdollisuuksia vaatia näitä oikeuksia? Menestyksen kaava kaikilla elämänalueilla on melko yksinkertainen ja täysin luotettava. Mahdollisen hyvinvointimme toteuttamiseksi noudatamme kaavaa: valmistautuminen, harjoittelu, voima. Älä anna korkeammassa asemassa olevien vietellä, pettää, vallata tai orjuuttaa. Ota se, mikä on sinun – ja tee se puhtaalla omallatunnolla. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset