sunnuntai 28. toukokuuta 2023

Saabinen symboli#68

Päivän Saabinen symboli#68 on Lakko tehtaassa. Symbolin avainsana on PROTESTI. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kaksosten♊8. asteessa (7°- 8°). Jatkuva poikkeamaton itsensä puolustaminen on tervehenkistä. Ehdoista sopimista hyvän ratkaisun löytämiseksi.


Lakko tehtaassa


Meillä ei ole vain oikeutta, vaan velvollisuus puolustaa itseämme ja kieltäytyä hyväksymästä elämän olosuhteita, jotka vaativat meitä puristautumaan pienempään rooliin kuin katsomme oikeutetuksi. Meidän on protestoitava sortajia vastaan ja vaadittava mitä ansaitsemme. Jos elämän olosuhteet eivät ole riittäviä tarjoamaan tilaa luovalle itseilmaisullemme ja itsemme kehittymiselle, meidän on toimittava omien etujemme mukaisesti ja muutettava niitä. Vaatimuksemme tähän vapauteen on luonnostaan synnynnäinen oikeus, ja se sisältää mahdollisuuden laajentaa mielen ulottuvuutta. Tilanteiden rakentava uudelleenjärjestely on välttämätöntä, jotta voimme olla sellaisia kuin olemme. Tätä ei myöskään pidä nähdä epänormaalina käytöksenä. Onnistumisen edellytyksenä on, että selviämme muutoksesta, ja olimmepa päähenkilöitä tai emme, muutosta tapahtuu varmasti.   (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset